Πρεμιέρα για το ΕnergyNews

  

To EnergyNews.com.cy αποτελεί από σήμερα το νέο και πληρέστερο ειδησεoγραφικό πόρταλ για όλα τα θέματα ενέργειας σε Κύπρο και εξωτερικό. Το ενεργειακό πόρταλ είναι αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων και της ΙΜΗ και στόχο έχει να παρέχει ολοκληρωμένη ενημέρωση γύρω από όλα τα θέματα ενέργειας που απασχολούν επιχειρήσεις, επαγγελματίες και καταναλωτές στην Κύπρο και να προβάλλει όλους τους φορείς και εταιρείες που συσχετίζονται με τον ευρύτερο τομέα.
Το EnergyNews.com.cy αποτελεί την εγκυρότερη πηγή ενημέρωσης για θέματα ενέργειας. Με την άμεση στήριξη της ΟΕΒ και των σχετικών με ενέργεια συνδέσμων της, παρέχει καθημερινή ενημέρωση για όλα τα επίκαιρα θέματα ενέργειας στις ακόλουθες θεματικές ενότητες: Ηλεκτρισμό, Πετρέλαιο, Φυσικό Αέριο, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (Φωτοβολταϊκά, Αιολικά, Υδροηλεκτρικά, Ηλιοθερμικά, Βιομάζα, Γεωθερμία), Εξοικονόμηση Ενέργειας, Περιβάλλον, Επιχειρήσεις, Σχέδια Χορηγήσεων. 
Πέραν από την καθημερινή, συνεχή ενημέρωση το EnergyNews.com.cy θα αποστέλλει ενημερωτικό newsletter σε εβδομαδιαία βάση σε χιλιάδες παραλήπτες, με στόχο την άμεση και πληρέστερη ενημέρωσή τους γύρω από τις εξελίξεις σε θέματα ενέργειας.
Το EnergyNews.com.cy λειτουργεί αυτόνομα αλλά και μέσω της ιστοσελίδας του ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online (www.reporter.com.cy) και του InBusinessNews (www.inbusinessnews.com).
Η στρατηγική αυτή συνεργασία της ΟΕΒ και της ΙΜΗ θα ενδυναμώσει το ευρύτερο πεδίο ενημέρωσης γύρω από θέματα ενέργειας και θα αποτελέσει πηγή παραγωγής γνώσης και προβληματισμού για κάθε ενδιαφερόμενο.
 
 

Δειτε Επισης

Ακούει εισηγήσεις και καθορίζει τα επόμενα βήματα για την κοινωνική ένταξη μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Διφορούμενες οι αντιδράσεις για τα μέτρα-Φόβοι για νέα φυγή στα κατεχόμενα για καύσιμα
Υπουργός Υγείας: Προσδοκία στήριξης από διεθνή κοινότητα για λύση στο Κυπριακό
Kατάργηση φορολόγησης εισοδήματος στο φιλοδώρημα υπαλλήλων με σύμβαση στη Δημόσια Υπηρεσία
Ενέκρινε τον προϋπολογισμό της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας η Ολομέλεια
Ανησυχία Βουλευτών για μείωση του αποθεματικού του Ταμείου ΑΠΕ και ΕΞΕ
Αναμένει υλοποίηση έργων και προειδοποιεί η Συντ. Γονέων Σχολείων του Ύψωνα
Ξεδίπλωσε το πλάνο του για τα πρόστιμα ο Βαφεάδης-Στο τραπέζι η μείωση κατά 50% του εξώδικου υπό προϋποθέσεις
Μη διενέργεια ελέγχου σε όλες τις περιπτώσεις εσόδων της ΓΔ Ανάπτυξης διαπιστώνει η Ελεγκτική
BINTEO: Μαθητής συγκινεί... Ξυρίζει το κεφάλι του για να συμπαρασταθεί σε καρκινοπαθή καθηγήτρια