Στοιχεία για την ταυτότητα και του τρίτου εκτελεστή ενώπιον των αρχών

Το κουβάρι του στυγερού εγκλήματος που διαπράχθηκε στην Αγία Νάπα την 23η Ιουνίου που είχε ως αποτέλεσμα να πέσουν νεκροί ο επιχειρηματίας Φάνος Καλοψιδιώτης, ο αστυνομικός και οι σύζυγος του καθώς και ένας εκ των εκτελεστών, επιχειρεί να στήσει ακόμη η αστυνομία η οποία συνεχίζει τις έρευνες.

Την ίδια ώρα που η αστυνομία συνεχίζει να καταζητεί τον Αλβανό εκτελεστή, ενώπιον των αρχών υπάρχουν διάφορα στοιχεία σε σχέση και με τον τρίτο δολοφόνο, τον οποίο αποκάλυψε ο φρουρός του Καλοψιδιώτη, με τους ανακριτές να επιχειρούν να σκιαγραφήσουν τον προφίλ του.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ΡΕΠΟΡΤΕΡ,  στα χέρια της αστυνομίας υπάρχουν στοιχεία και για τον τρίτο εκτελεστή, που οδηγούν σε πρόσωπο, επίσης αλλοδαπό, που διαμένει τα τελευταία χρόνια στα κατεχόμενα και το όνομα του, το οποίο κατέχουν οι ανακριτές, έχει τεθεί στο μικροσκόπιο.  

Οι αρχές σε συνεργασία με την Ιντερπόλ προσπαθούν να εξακριβώσουν το παρελθόν του και αν εμπλέκεται σε οποιεσδήποτε υποθέσεις ενώ διενεργούνται έρευνες για να διαπιστωθεί εάν πέρασε μέσω των νόμιμων σημείων εισόδου της Κυπριακής Δημοκρατίας στις ελεύθερες περιοχές τους τελευταίους μήνες.   

Αξίζει να αναφερθεί, ότι η 30χρονη σύντροφος του 32χρονου οδηγού των εκτελεστών, ο οποίος τους παρείχε και καταφύγιο, στην ομολογία της αναφέρθηκε σε συναντήσεις με τους δυο εκτελεστές, τον Αλβανό καταζητούμενο και τον νεκρό, ενώ δεν έκανε λόγο για τρίτο.

Σφίγγει ο κλοιός για υπόπτους…

Οι σαρωτικές έρευνες της αστυνομίας γύρω από ύποπτα πρόσωπα που ενδεχομένως να εμπλέκονται στο φονικό συνεχίζονται ενώ στο στόχαστρο βρίσκονται τουλάχιστον 2 πρόσωπα, εκ των οποίων ο ένας είναι γνωστό πρόσωπο του υποκόσμου και το όνομα του ενεπλάκη σε πολύκροτη υπόθεση.

Ο κλοιός γύρω από τα συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία ενέπλεξε στην κατάθεση της και η 30χρονη σύντροφος του 32χρονου οδηγού των εκτελεστών, σφίγγει όλο και περισσότερο. Ωστόσο η αστυνομία ακόμη δεν προχώρησε στην έκδοση ενταλμάτων σύλληψης τους κάτι που προκαλεί ερωτήματα.

Πάνοπλα μέλη της αστυνομίας συνεχίζουν να «χτενίζουν» διάφορες περιοχές ενώ τα βλέμματα είναι στραμμένα στην περιοχή της Αγλαντζιάς καθώς προχθές εντοπίστηκαν ίχνη του Αλβανού εκτελεστή στο πρώην ξενοδοχειακό κολλέγιο που βρίσκεται πλησίον της νεκρής ζώνης παρά το δρόμο Πυροΐου.  

Δειτε Επισης

Ζητούν έρευνα και απόδοση ευθυνών οι συντεχνίες ΡΙΚ για την μη έγκαιρη καταβολή μισθών
Παρουσίασε το σχέδιο με τις 50 δράσεις για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Διεξάγεται για 49η συνεχή χρονιά η πορεία Χριστοδούλας
Πρόστιμα 80,000 ευρώ σε παροχείς για καταχρήσεις στο ΓεΣΥ-Πέραν των 350 διερευνήσεων
Την Κυριακή η αλλαγή της ώρας-Πάνε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά
Δίωρη στάση εργασίας από τους χαμηλόμισθους της ΙΣΟΤΗΤΑΣ-Φωνές για στασιμότητα στην ανέλιξη
Δεν υποχωρεί η σκόνη, παραμένει η θερμή αέρια μάζα-Στους 26 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Ακούει εισηγήσεις και καθορίζει τα επόμενα βήματα για την κοινωνική ένταξη μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Διφορούμενες οι αντιδράσεις για τα μέτρα-Φόβοι για νέα φυγή στα κατεχόμενα για καύσιμα
Υπουργός Υγείας: Προσδοκία στήριξης από διεθνή κοινότητα για λύση στο Κυπριακό