Θέμα χρόνου τα εντάλματα για το μακελειό! Και άλλοι στο στόχαστρο...

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας σε σχέση με το μακελειό της Αγίας Νάπας με τις εξελίξεις να αναμένονται ραγδαίες εντός των επόμενων ωρών.

Όπως είχαμε μεταδώσει, από το μεσημέρι η αστυνομία «χτενίζει» περιοχές για εντοπισμό ύποπτων προσώπων που ενδεχομένως να σχετίζονται με το φονικό ενώ στο στόχαστρο βρίσκονται τουλάχιστον 2 πρόσωπα, εκ των οποίων ο ένας είναι γνωστό πρόσωπο του υποκόσμου και το όνομα του ενεπλάκη σε πολύκροτη υπόθεση.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, θεωρείται θέμα χρόνου να εκδοθούν εντάλματα σε βάρος των δυο συγκεκριμένων προσώπων, τους οποίους ενέπλεξε στην κατάθεσή της η 30χρονη σύντροφος του 32χρονου οδηγού των εκτελεστών, ο οποίος επίσης προσέφερε καταφύγιο στους δράστες.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, από το μεσημέρι οι αρχές βρίσκονται σε πλήρη κινητοποίηση και έχουν θέσει στο μικροσκόπιο τους και άλλα πρόσωπα, επίσης του υποκόσμου,  σε βάρος των οποίων αξιολογούνται διάφορες πληροφορίες ούτως ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο είχαν οποιαδήποτε σχέση, είτε με το στυγερό έγκλημα, είτε με τους δράστες.

Καθ’ όλη την διάρκεια τις νύχτας οι έρευνες της αστυνομίας θα συνεχιστούν , τόσο γύρω από τους υπόπτους όσο και για τον εντοπισμό του Αλβανού εκτελεστή που παραμένει άφαντος και όπως φαίνεται ενδεχομένως να μην έχει διαφύγει στις κατεχόμενες περιοχές.  

Την ίδια ώρα, ανακριτές της υπόθεσης αξιολογούν την ομολογία της 30χρονης ενώ δεν αποκλείεται ο αριθμός των συλλήψεων να αυξηθεί.

 

Δειτε Επισης

Πίστωση χρόνου από δασκάλους σε ΥΠΑΝ για τους αντικαταστάτες-Υπό παρακολούθηση η Μιχαηλίδου
Απεβίωσε ο αγωνιστής της ΕΟΚΑ Κυριάκος Νικολέττης
Αναβιώνουν τα έθιμα την Κυριακή της ελιάς στα χωριά της Πάφου
Crash test για το ΥΠΑΝ οι τελικές εξετάσεις-Κρίνεται το νέο σύστημα αξιολόγησης των μαθητών
Σταθεροποιήθηκαν στα ύψη οι τιμές των καυσίμων-Χωρίς «παρενέργειες» οι εξελίξεις στην Μέση Ανατολή
Αυξημένη η σκόνη στην ατμόσφαιρα-Αναμένονται βροχές και καταιγίδες
Αναχώρησε από Κύπρο πλοίο του Βρετανικού Ναυτικού-Συνδράμει στην παροχή βοήθειας στη Γάζα
Παραμένει η σκόνη στην ατμόσφαιρα-Στους 32 βαθμούς η θερμοκρασία
Στο περίμενε ακόμη οι εκπαιδευτικοί των ΚΙΕ για τη στελέχωση-Εξελίξεις την ερχόμενη εβδομάδα
Εγκατάσταση ανελκυστήρων σε 115 πολυκατοικίες, απέμειναν άλλες 253-Το αναλυτικό πλάνο του ΥΠΕΣ