Σύνδεση των Σέρβων εκτελεστών με το φόνο Καλοψιδιώτη – Κοινός ύποπτος…

Άκρως αποκαλυπτικά είναι τα όσα έρχονται στο φώς σε σχέση με το μακελειό της Αγίας Νάπας και τους δυο Σέρβους εκτελεστές που έφθασαν στην Κύπρο περί τα τέλη Απριλίου προκειμένου να σκοτώσουν αρχηγό φατρίας και η Ιντερπόλ είχε σημάνει συναγερμό στις Κυπριακές αρχές.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, η Ιντερπόλ είχε ενημερώσει από τον Μάρτιο την αστυνομία ότι οι δυο Σέρβοι, για τους οποίους έδωσαν λεπτομέρειες για την ταυτότητα τους, σε συνεργασία με Κύπριους σχεδίαζαν την δολοφονία αρχηγού φατρίας στη Λευκωσία ο οποίος ήταν «σύμμαχος» με το Φάνο Καλοψδιώτη.

Μάλιστα, αστυνομικές πηγές του ΡΕΠΟΡΤΕΡ αναφέρουν ότι η Ιντερπόλ έδωσε στις Κυπριακές αρχές τα ονόματα των Κυπρίων συνεργών των Σέρβων, μεταξύ των οποίων βρισκόταν και το όνομα του προσώπου που ενέπλεξε στην κατάθεση της η 30χρονη σύντροφος του οδηγού των εκτελεστών.

Πρόκειται για πρόσωπο με πλούσιο παρελθόν και είχε συλληφθεί για την απόπειρα φόνου εναντίον του συγκεκριμένου αρχηγού φατρίας στη Λευκωσία ενώ καταδικάστηκε για υποθέσεις εμπρησμών πρακτορείων στοιχημάτων. Ωστόσο οι Σέρβοι δεν συνελήφθησαν ποτέ, καθώς όταν έφθασαν στην Κύπρο μέσω κατεχομένων στις 16 Απριλίου για να εκτελέσουν το συμβόλαιο θανάτου έφυγαν άρον άρον, αφού «έπεσε» σήμα ότι υπήρξε διαρροή από την αστυνομία και ενημερώθηκε ο «στόχος».  

Γεγονός που έκανε έξω φρενών την Ιντερπόλ και «κατσάδιασε» τις Κυπριακές αρχές που τίναξε την υπόθεση στον αέρα, η οποία στο τέλος παρέμεινε στα συρτάρια καθώς ουδέποτε οι Κύπριοι ύποπτοι για τους οποίους έδωσε στοιχεία η Ιντερπόλ συνελήφθησαν ή ανακρίθηκαν για την υπόθεση.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, η Ιντερπόλ είχε δώσει μέχρι και το κινητό τηλέφωνο του υπόπτου που φαίνεται να έχει εμπλοκή και στη δολοφονία του Καλοψιδιώτη ενώ παρέδωσαν στοιχεία που έδειχναν ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο παρέλαβε τους Σέρβους εκτελεστές από το αεροδρόμιο όταν έφθασαν την πρώτη φορά στην Κύπρο για να σχεδιάσουν τον τρόπο δράσης τους.  
 

Δειτε Επισης

Μέσα από χίλια μύρια κύματα ψηφίστηκε ο νόμος που επιτρέπει την ταυτοποίηση χρηστών καρτοκινητών
Εγκρίθηκε από τη Βουλή σχέδιο ψηφίσματος για δικαίωμα στο καθαρό περιβάλλον
Πράσινο Βουλής για νέες κατηγορίες δανείων από τον Κεντρικό Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών
Λήστεψαν έξι γυναίκες μέσα σε μια ημέρα στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν δυο 21χρονοι
Εγκρίθηκαν τροποποιητικοί νόμοι για ρυθμίσεις στην καταβολή διαφόρων επιδομάτων
Ψηφίστηκε πρόταση νόμου για δημοσίευση έκθεσης ελέγχων αγοράς από Υπ. Ενέργειας
Ισότητα: Εκτεθειμένοι σε ψευδείς καταγγελίες οι Αστυνομικοί
Πέρασαν από την Ολομέλεια οι νέοι κανονισμοί των Δημοτικών-Ικανοποίηση ΥΠΑΝ, όσα αλλάζουν
Πράσινο Βουλής για χρονική παράταση χρηματοδότησης ελλειμμάτων ΟΚΥπΥ
Θλίψη Υφ. Πολιτισμού για τον θάνατο του Πέτρου Στυλιανού