“Κελάηδησε” η σύντροφος του οδηγού των εκτελεστών! Όλες οι εξελίξεις

Συνεχίζονται οι έρευνες γύρω από το μακελειό στην Αγία Νάπα που διαπράχθηκε το βράδυ της 23ης Ιουνίου όπου εκτελεστές δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον επιχειρηματία Φάνο Καλοψιδιώτη και άλλα δυο πρόσωπα ενώ νεκρός από τα πυρά έπεσε και ένας εκ των δραστών.

Μετά από αξιολόγηση πληροφοριών η αστυνομία φόρεσε χειροπέδες σε ζεύγος Κυπρίων που φαίνεται να προσέφεραν καταφύγιο στους εκτελεστές, πριν και μετά το φονικό, ενώ από τα στοιχεία που βρίσκονται ενώπιον των αρχών  διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος ήταν ο οδηγός των δολοφόνων, τόσο για την μεταφορά τους στη σκηνή για τη διάπραξη του εγκλήματος όσο και για τη διαφυγή τους.  

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του ΡΕΠΟΡΤΕΡ, η 30χρονη νεαρή από την πρώτη στιγμή της σύλληψης της εξέφρασε την επιθυμία να «μιλήσει» και ανακρινόμενη παραδέχθηκε τα πάντα τους ανακριτές.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η ύποπτη ενέπλεξε το σύντροφο της στην διάπραξη του φονικού ενώ αναφέρθηκε σε ημερομηνίες κατά τις οποίες είχαν συναντήσεις με τους εκτελεστές και τους οποίους φιλοξένησαν τόσο στην οικία της Αγλαντζιά όσο και στις επαύλεις που ενοικίασε ο σύντροφος της στην Αγία Νάπα.

Ωστόσο από την πλευρά του ο 32χρονος εμφανίζεται «σκληρός» και ανακρινόμενος αρνείται κάθε ανάμιξη στην υπόθεση, ισχυριζόμενος ότι στις επαύλεις δεν φιλοξένησε κανένα και ούτε είχε οποιαδήποτε επαφή με πρόσωπα Αλβανικής καταγωγής. Επίσης ισχυρίζεται ότι τις επαύλεις τις ενοικίασε γιατί στη μια περίπτωση πήγαινε για να ηρεμήσει και στην άλλη για να πηγαίνει τα απογεύματα με τη σύντροφο του.

Σε ότι αφορά την ημέρα του φόνου, ισχυρίστηκε ότι μετέβη στη δουλειά του στις 7 και 30 το πρωί και σχόλασε στις 3, όπου αρχικά πήγε στο σπίτι του και ακολούθως μετέβηκε στην έπαυλη μόνος του ενώ το βράδυ γύρω στις 11, μισή ώρα δηλαδή μετά το φονικό, έφυγε από την έπαυλη και επέστρεψε πίσω στην οικία του στην Λευκωσία.

Ένα βήμα μπροστά ο Αλβανός εκτελεστής…

Την ίδια ώρα η αστυνομία συνεχίζει να «χτενίζει» περιοχές για εντοπισμό και σύλληψη του Αλβανού εκτελεστή ο οποίος όπως φαίνεται είναι ένα βήμα μπροστά από την αστυνομία καθώς μέχρι στιγμής δεν έγινε κατορθωτό να εντοπιστούν τα ίχνη του.

Επίσης οι ανακριτές της υπόθεσης αξιολογούν πληροφορίες και επιχειρούν να σκιαγραφήσουν το προφίλ του τρίτου εκτελεστή τον οποίο αποκάλυψε ο φρουρός του Φάνου Καλοψιδιώτη που κατέθεσε στην αστυνομία και ανέφερε όλα όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της 23ης Ιουνίου ενώ γίνονται έρευνες για εμπλοκή και άλλων προσώπων.

Μετά τη σύλληψη του ζεύγους οι αρχές αναζητούν άλλα δυο πρόσωπα που φέρονται να μετέβησαν στο συγκρότημα στην Αγία Νάπα και αφού ξόφλησαν την έπαυλη παρέλαβαν τα κλειδιά ενώ εντός των επόμενων ωρών αναμένονται και τα αποτελέσματα των βαλλιστικών ελέγχων τα οποία θα ρίξουν φώς στην υπόθεσης ως προς τα φονικά όπλα.
 

Δειτε Επισης

Μετά το Πάσχα αρχίζουν οι εγγραφές στα ΚΙΕ-Όλες οι πληροφορίες
Σπάει τη σιώπη της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Αυξάνει το πασχαλινό επίδομα σε χαμηλοσυνταξιούχους η Κυβέρνηση
Οι μαθητές από το Ριζοκάρπασο επισκέφτηκαν το πάρκο καμήλων σε μία μέρα γεμάτη διασκέδαση (pics)
Σεπτέμβρη και Νοέμβριο η διεξαγωγή κυβερνητικών εξετάσεων
Σκόνη και υψηλές θερμοκρασίες στο καιρικό μενού-Σκαρφαλώνει στους 36 βαθμούς ο υδράργυρος
Η ανάγκη της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία και οι μύθοι που καταρρίφθηκαν
Διερευνά τα παράπονα καταναλωτών για υψηλούς λογαριασμούς υδατοπρομήθειας ο Δήμος Πάφου
Θλίψη για την απώλεια της Ελένης Νικήτα εκφράζει το Υφυπουργείο Πολιτισμού
Πέραν των 18 χιλιάδων ατόμων εξυπηρετούν τα Επιμορφωτικά Κέντρα