Το χρονικό με το ξεκλήρισμα της οικογένειας Καλοψιδιώτη! Η νύχτα «καθαρίζει» αλλιώς

Από το 1996 η οικογένεια Καλοψιδιώτη άρχισε να μετρά απώλειες.

Ο 25χρονος Άντρος, το ένα από τα δυο παιδιά της οικογένειας, σκοτώθηκε στο διαμέρισμα του φίλου του Πέτρου Γιαννάκη στη Λάρνακα, από έκρηξη βόμβας.

Από τις εξετάσεις της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του Καλοψιδιώτη προκλήθηκε από ατύχημα, τη στιγμή που ασχολείτο με την κατασκευή εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος εκπυρσοκρότησε κατά λάθος, διαμελίζοντάς τον.

Σε αυτό το σημείο έγινε λόγος από την Αστυνομία για πιθανή αλλαγή στρατοπέδων από κάποιους, αφού τόσο ο Γιαννάκης όσο και ο Άντρος Καλοψιδιώτης, εφέροντο ως τότε φίλοι των Αεροπόρων.

Ωστόσο η οικογένεια, μέχρι σήμερα θεωρούσε ότι ο Άντρος δολοφονήθηκε.

20 Ιουνίου 2014…

Δυο χρόνια μετά τον πενταπλό φονικό στην Αγία Νάπα που στόχο είχε τον δεύτερο γιο της οικογένειας, Φάνο Καλοψιδιώτη, άγνωστοι εκτέλεσαν το βράδυ της 20ης Ιουνίου τον 77χρονο πατέρα του, Γιάννη Μαυρουδή Καλοψιδιώτη.

Μετά από γάβγισμα των σκύλων ο 77χρονος εξήλθε από το κτήμα του και τότε ο πληρωμένος δολοφόνος άνοιξε πυρ εναντίον του από απόσταση 25 μέτρων με αποτέλεσμα ο πατέρας Καλοψιδιώτης να πέσει νεκρός.

Ωστόσο θεωρήθηκε δεδομένο ότι οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του 77χρονου ήθελαν να στείλουν ξεκάθαρα μηνύματα στο γιο του θύματος, Φάνο, ο οποίος είχε ανοιχτά μέτωπα με φόντο τον υπόκοσμο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τη διετία που μεσολάβησε μεταξύ του πενταπλού φονικού και της δολοφονίας του Γιάννη Καλοψιδιώτη, η αστυνομία απέτρεψε τουλάχιστον άλλες δυο απόπειρες δολοφονίας εναντίον του.

23 Ιουνίου 2016…

Τέσσερα χρόνια μετά το πενταπλό φονικό, ακριβώς την ίδια ημέρα, οι εκτελεστές πέτυχαν το στόχο τους.  Ο δεύτερος γιος της οικογένειας, Φάνος Καλοψιδιώτης, δολοφονείται εν ψυχρώ από πληρωμένο εκτελεστή ο οποίος εισήλθε σε εστιατόριο που βρισκόταν μαζί με παρέα στην Αγία Νάπα και άρχισε να «γαζώνει».

Από τα πυρά έπεσαν νεκροί ο επιχειρηματίας, ένας αστυνομικός και η σύζυγος του ενώ στη συνέχεια σκοτώθηκε και ο ένας εκ των δυο εκτελεστών καθώς δέχθηκε σφαίρες από ΜΜΑΔιτη και φρουρό που συνόδευαν τον Φάνο Καλοψιδιώτη.

Οι αρχές εκτιμούν ότι πίσω από το πενταπλό φονικό, τη στυγερή δολοφονία του πατέρα Καλοψιδιώτη και του Φάνου, κρύβεται το ίδιο πρόσωπο.
 
 

Δειτε Επισης

Oι τρεις προτάσεις νόμου του ΔΗΣΥ για τα πρόστιμα από τις κάμερες-«Η Κυβέρνηση οφείλει να βελτιώσει την κατάσταση»
BINTEO: Συνελήφθη ο άντρας που απειλούσε να ανατιναχθεί στο ιρανικό προξενείο στο Παρίσι
Για μεταναστευτικό θα ενημερώσει η ΠτΒ τη Διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίων ΕΕ
Ο ΥΠΕΞ της Ελλάδας χαιρετίζει τις αναφορές των Συμπερασμάτων του ΕΣ στο Κυπριακό
Μισοάδειο βλέπουν το ποτήρι μονογονιοί, πολύτεκνοι και συνταξιούχοι-Θέτουν σειρά αιτημάτων στο τραπέζι
Άντρας απειλεί να ανατιναχθεί στο ιρανικό προξενείο στο Παρίσι
Μιχαηλίδου: Έμφαση στην προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των παιδιών
Υπόδικος για υπόθεση εισαγωγής μεθαμφεταμίνης ο δραπέτης των Κεντρικών-Ερωτήματα για το πώς ξέφυγε όλων των μελών
Ανάλυση BBC: Δώρο για τα γενέθλια του Χαμενεΐ η επίθεση, τώρα ο Νετανιάχου περιμένει
Αρνητική εξέλιξη η απόφαση για Κόσοβο-«Δυσκολεύει τα δικά μας επιχειρήματα και βοηθά το ψευδοκράτος»