Θετικό κρούσμα σε δικηγορικό γραφείο

Θετικό κρούσμα εντοπίστηκε στο δικηγορικό γραφείο Γιώργος Χρ. Τσέλεπος στην Πάφο, ενώ όλα τα μέλη του προσωπικού του γραφείου έχουν τεθεί σε αυτοπεριορισμό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου «το κοινό ότι μέλος του προσωπικού μας  διαγνώστηκε θετικό στην νόσο Covid -19. Η συνάδελφος παρουσίασε συμπτώματα το Σάββατο 24/10/2020. Της δόθηκε οδηγία να μην προσέλθει στο γραφείο έως ότου έχει αποτέλεσμα διαγνωστικού τεστ. Σήμερα 28/10/2020 ενημερωθήκαμε ότι το διαγνωστικό τεστ της συναδέλφου είναι θετικό.

Από το πρωί που τύχαμε ενημέρωσης, θέσαμε σε εφαρμογή όλα τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας, ενώ το γραφείο μας θα παραμείνει κλειστό για το κοινό μέχρι την Δευτέρα 09/11/2020 και έχει προγραμματιστεί απολύμανση των γραφείων μας για αύριο 29/10/2020»

Παράλληλα σημειώνεται πως, «όλα τα μέλη του προσωπικού του γραφείου μας βρίσκονται σε αυτοπεριορισμό και αναμένουμε τα αποτελέσματα των διαγνωστικών τεστ, ενώ με βάση το πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας ο αυτοπεριορισμός μας θα πρέπει να συνεχιστεί ανεξαρτήτως αποτελέσματος μέχρι και 14 μέρες μετά την τελευταία μας επαφή με την συνάδελφο, ήτοι την 06/11/2020.
Ενημερώνουμε όλους τους πελάτες μας ότι οποιαδήποτε ραντεβού ήταν προγραμματισμένα για την συγκεκριμένη περίοδο θα γίνουν μέσω τηλεδιασκέψεων ή θα επαναπρογραμματιστούν. Όσοι επιθυμούν να επικοινωνήσουν μαζί μας μπορούν να το πράξουν τηλεφωνώντας στο 26819915 ή αποστέλλοντας μήνυμα στο tseleposlaw@gmail.com.
 
Οι δε προγραμματισμένες εμφανίσεις στο δικαστήριο θα γίνουν κανονικά από συναδέλφους άλλων δικηγορικών γραφείων οι οποίοι έθεσαν τον εαυτό τους στην διάθεση μας για να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας, τους οποίους και ευχαριστούμε εκ των προτέρων».

Δειτε Επισης

Στους 30 βαθμούς η θερμοκρασία-Παραμένει η σκόνη στην ατμόσφαιρα
Αναμένουν να δουν στην πράξη την εργοδότηση αλλοδαπών οι επιχειρήσεις-«Μύθος» για φθηνή λύση
Τι προνοεί το Σύνταγμα για παύση κρατικού αξιωματούχου και η απόφαση Τρύφωνος που θα βρεθεί στο επίκεντρο
Μια προεκλογική εκστρατεία που δεν είναι σαν τις άλλες μπαίνει στην τελική ευθεία
Ένα βήμα πριν το «record» στα σχολεία υψηλού κινδύνου-Σε επαγρύπνηση οι φρουροί για τις λαμπρατζιές
Στόλτενμπεργκ: Δεν είναι πολύ αργά για να κερδίσει η Ουκρανία τον πόλεμο
Παρασκηνιακές συνεννοήσεις Ισραήλ-Τουρκίας για τουρκικό ανθρωπιστικό στολίσκο στη Γάζα
BINTEO: Τύπος πήγε σε πλυντήριο αυτοκινήτων το Cybertruck της Tesla και το μετάνιωσε
Μέσα από χίλια μύρια κύματα ψηφίστηκε ο νόμος που επιτρέπει την ταυτοποίηση χρηστών καρτοκινητών
Εγκρίθηκε από τη Βουλή σχέδιο ψηφίσματος για δικαίωμα στο καθαρό περιβάλλον