Θετικός στο κορωνοϊό στενός συνεργάτης του Καρούσου-«Το νιώθω στο στήθος μου… παντου»

Θετικός στον κορωνοιό διαγνώστηκε στενός συνεργάτης του Υπουργού Μεταφορών, Γιάννη Καρούσου, δημοτικός Σύμβουλος Γερμασόγειας, Χρήστος Παπαμιχαήλ.

Όπως ο ίδιος ανέφερε στον REPORTER διαγνώστηκε ως θετικός στη νόσο την περασμένη Κυριακή και είχε από την Πέμπτη να πάει στο Υπουργείο Μεταφορών όπου εργάζεται. Ωστόσο προληπτικά τέθηκαν σε αυτοπεριορισμό τόσο ο Γιάννης Καρούσος, όσο και ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Μεταφορών καθώς και ο Υπουργός Αμυνας Χαράλαμπος Πετρίδης και ο Υφυπουργός Ναυτιλίας Βασίλης Δημητριάδης, με τους οποίους ήρθε σε επαφή. Σε αυτοπεριορισμό τέθηκαν, εξάλλου τόσο ο Δήμαρχος όσο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Γερμασόγειας. 

Ο Χρήστος Παπαμιχαήλ, ο οποίος παρουσιάζει τις τελευταίες ώρες έντονα συμπτώματα αλλά ευτυχώς όπως ο ίδιος μας ανέφερε δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί, με μια ανάρτηση στο facebook, θέλησε να μοιραστεί όσα βιώνει, προειδοποιώντας όλους να προσέχουν. 

Αυτούσια η ανάρτησή του:
Δυστυχώς ήρθε και η δική μου η σειρά. Από την Κυριακή το βράδυ έχω ενημερωθεί, μετά από διενέργεια εξετάσεων  λόγω συμπτωμάτων, ότι είμαι επιβεβαιωμενο κρούσμα του ιού Covid-19.

Θέλω να ξέρετε ότι δεν είναι καθόλου εύκολο. Τόσο καιρό το έγραφα αλλά δεν το ένιωθα. Τώρα σας το λέω και το νιώθω... Το νιώθω στο στήθος μου, στα κόκαλα μου, στο κεφάλι μου... Παντού έντονοι πόνοι.

Σε κάποιους εκδηλώνονται πιο ήπια συμπτώματα, σε κάποιους άλλους όμως όχι. Πρέπει να παλέψουμε όλοι για αυτούς. Εγώ θα δώσω την δική μου μάχη και όσοι με ξέρετε, γνωρίζετε ότι θα προσπαθήσω πολύ και θα βγω νικητής με το έτσι θέλω.

Υπάρχουν όμως άνθρωποι, που λόγω διαφόρων δεδομένων στην ζωή τους (π.χ οι ευάλωτες ομάδες, ο παππούς και η γιαγιά, οι καρκινοπαθείς κτλ,) θα περάσουν πολύ δύσκολα και ίσως να χάσουμε και κάποιους.

Για αυτό, αγαπημένοι μου φίλοι, ας σταματήσουμε να θεωρούμε ότι είμαστε γιατροί ή επιδημιολόγοι ή το κέντρο του σύμπαντος, και ας εφαρμόσουμε πίστα όλα τα μέτρα που κατά καιρούς αποφασίζει η Κυβέρνηση, είτε «πάμε» τον Νικαρο είτε όχι.

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας
Αισιοδοξία Κουμή για αντίστοιχες επιδόσεις στις τουριστικές αφίξεις με το 2023 παρά τις προκλήσεις
Ζητά από υποψήφιους δέσμευση για προώθηση των αιτημάτων της ΟΠΑΚ
Τροποποίηση κανονισμού ΕΕ για προστασία καταναλωτών, ζητά ο ΓΔ του Υπ. Ενέργειας
Μισοάδειο βλέπουν το ποτήρι μονογονιοί, πολύτεκνοι και συνταξιούχοι-Θέτουν σειρά αιτημάτων στο τραπέζι
Μιχαηλίδου: Έμφαση στην προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των παιδιών
Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων-Αυξήσεις σε λαχανικά, αλλαντικά και όσπρια
Η εκπαίδευση Νοσηλευτών επίκεντρο επιστολής προς υπ. Υγείας από αρμόδιους Συνδέσμους
Η θέση ΥΠΑΝ για τις καταγγελίες για σχολεία-«Μεμονωμένα περιστατικά, κοινωνικό φαινόμενο η βία»