Ανακοίνωσε έκτακτα μέτρα για πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού το ΣΑΠΑ

Μέτρα ανακοινώνει το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Πάφου  για πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού.
 
Με γραπτή ανακοίνωσή του, το ΣΑΠΑ αναφέρει πως στα πλαίσια της προσπάθειας για αντιμετώπιση της μετάδοσης της πανδημίας COVID-19 και βάσει των κατευθυντήριων γραμμών των αρμοδίων αρχών του κράτους, το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Πάφου προτρέπει το κοινό όπως αποφεύγει να προσέρχεται στα γραφεία και στα ταμεία του Συμβουλίου για διεκπεραίωση πληρωμών, υποβολή αιτήσεων για συνδέσεις, υποβολή επιστολών ή άλλες εργασίες.
 
Οι πληρωμές μπορούν να διεκπεραιώνονται διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας της JCC (https://www.jccsmart.com) ή μέσω των εμπορικών τραπεζών. Επίσης οι  αιτήσεις για έκδοση αδειών σύνδεσης υποστατικών μπορούν να αποστέλνονται στο Συμβούλιο ηλεκτρονικά στο sapainfo@sapa.org.cy  αλλά και  οποιαδήποτε άλλη αλληλογραφία, μπορεί να αποστέλλεται στο Συμβούλιο ηλεκτρονικά στο sapainfo@sapa.org.cy .
 
Επιπρόσθετα το ΣΑΠΑ σημειώνει πως η  επίσκεψη στα γραφεία του Συμβουλίου θα επιτρέπεται μόνο κατόπιν προγενέστερης τηλεφωνικής συνεννόησης για διευθέτηση ραντεβού.
 
Για οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες το ΣΑΠΑ καλεί το κοινό να επικοινωνεί  τηλεφωνικά με το Συμβούλιο στο 26818202 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο sapainfo@sapa.org.cy
 
Σε περίπτωση βλάβης στο δίκτυο ή άλλου έκτακτου περιστατικού  το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Πάφου ανακοινώνει πως το κοινό μπορεί να  επικοινωνείτε με το 77777343 και εκτός ωρών γραφείου.
 
Επίσης σημειώνει πως για  διευκόλυνση του κοινού το Συμβούλιο αποφάσισε όπως η προθεσμία πληρωμής των αποχετευτικών τελών για το έτος 2020 παραταθεί μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου 2020.
 
Επισημαίνει δε, πως νοείται ότι βρίσκονται πάντα σε ισχύ οποιαδήποτε μέτρα προστασίας ανακοινώνονται από την Κυβέρνηση για αναχαίτιση της πανδημίας του Covid-19. Το Συμβούλιο ζητά την κατανόηση και τη συνεργασία του κοινού για αντιμετώπιση της έκρυθμης αυτής κατάστασης.
 
Επιπρόσθετα το  Συμβούλιο Αποχετεύσεων Πάφου πληροφορεί το κοινό ότι έχει δοθεί παράταση στην προθεσμία πληρωμής των αποχετευτικών τελών για το έτος 2020, μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου 2020.
 
Μετά την ημερομηνία αυτή θα επιβάλλεται πρόσθετη επιβάρυνση σύμφωνα με τη Νομοθεσία.  Ακόμη το ΣΑΠΑ με σχετική ανακοίνωση, προτρέπεται το κοινό όπως αποφεύγει να προσέρχεται στα ταμεία του Συμβουλίου για διεκπεραίωση πληρωμών.
 
Οι πληρωμές μπορούν να γίνονται διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας της JCC (https://www.jccsmart.com) ή μέσω των εμπορικών τραπεζών πριν την τελευταία ημερομηνία πληρωμής.
 
Για οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες, προστίθεται στην ανακοίνωση, το κοινό μπορεί  να επικοινωνεί με το Συμβούλιο στο τηλέφωνο 26818202 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση sapainfo@sapa.org.cy. • Μετά τις 28 Δεκεμβρίου, η πληρωμή των τελών θα γίνεται μόνο στα ταμεία του Συμβουλίου.
 
Επισημαίνει τέλος πως  βρίσκονται πάντα σε ισχύ οποιαδήποτε μέτρα προστασίας ανακοινώνονται από την Κυβέρνηση για αναχαίτιση της πανδημίας του Covid-19.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Εγκρίθηκε από τη Βουλή σχέδιο ψηφίσματος για δικαίωμα στο καθαρό περιβάλλον
Πράσινο Βουλής για νέες κατηγορίες δανείων από τον Κεντρικό Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών
Εγκρίθηκαν τροποποιητικοί νόμοι για ρυθμίσεις στην καταβολή διαφόρων επιδομάτων
Ψηφίστηκε πρόταση νόμου για δημοσίευση έκθεσης ελέγχων αγοράς από Υπ. Ενέργειας
Πέρασαν από την Ολομέλεια οι νέοι κανονισμοί των Δημοτικών-Ικανοποίηση ΥΠΑΝ, όσα αλλάζουν
Πράσινο Βουλής για χρονική παράταση χρηματοδότησης ελλειμμάτων ΟΚΥπΥ
Θλίψη Υφ. Πολιτισμού για τον θάνατο του Πέτρου Στυλιανού
Θετική η Επ. Υγείας για επέκταση κρατικής χορηγίας ΟΚΥπΥ
Υπεψηφίστηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ-Δυσφορία Βουλής για καθυστέρηση
Δέσμευση Βουλής για εξεύρεση βιώσιμων πολιτικών για καλύτερες συνθήκες εργασίας