Σεμινάριο για την ‘Πρoσέλκυση, Πρόσληψη και Διατήρηση Ταλαντούχου προσωπικού στην ψηφιακή εποχή’

Το ερευνητικό κέντρο CARDET διοργανώνει την Τρίτη 20 και Πέμπτη 22 Οκτωβρίου (09:00 μέχρι τις 13:00), ένα δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο για την παρουσίαση των δεδομένων και ευκαιριών που διαμορφώνονται όσον αφορά την Πρoσέλκυση, Πρόσληψη και Διατήρηση ταλαντούχου προσωπικού στην ψηφιακή εποχή. Επιδίωξη του διήμερου σεμιναρίου είναι να ενισχύσει την ικανότητα στελεχών ανθρωπίνου δυναμικού αλλά και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες και τα εργαλεία που διαμορφώνονται μέσω της ανάπτυξης της ψηφιακής τεχνολογίας.

Το σεμινάριο, το οποίο θα προσφερθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM στα ελληνικά, θα περιλαμβάνει μια σειρά θεωρητικών παρουσιάσεων καθώς και πρακτικών ασκήσεων που θα δώσουν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη αντίληψη για το αντικείμενο. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των εργασιών του, θα γίνει μια εισαγωγή όσον αφορά τη Διαχείριση Ταλαντούχου προσωπικού στην ψηφιακή εποχή και εν συνεχεία θα παρουσιαστούν εργαλεία και πρακτικές τόσο για την προσέλκυση και επιλογή ικανού προσωπικού όσο και για τη διατήρηση τους σε μια εταιρεία - οργανισμό.

Όσοι ενδιαφέρονται καλούνται να δηλώσουν άμεσα τη συμμετοχή τους μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: http://tiny.cc/jnqysz.  Όσοι συμμετέχουν και τα δύο πρωϊνά θα παραλάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Το σεμινάριο διοργανώνεται στο πλαίσιο του έργου Talent 4.0 το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+ και έχει ως στόχο να ενισχύσει την ικανότητα μικρομεσαίων οργανισμών να εκμεταλλευτούν νέες τεχνολογίες και πρακτικές για τη διαχείριση και υποστήριξη του προσωπικού τους.  Αποτελεί επίσης κομμάτι της δομημένης και διαρκούς προσπάθειας του οργανισμού CARDET για θετική πολύ-επίπεδη επιρροή στην κοινωνία μέσω της προώθηση της γνώσης, της χρήσης καινοτόμων τεχνολογικών εργαλείων καθώς και της ανάπτυξης δεξιοτήτων μαθητευόμενων και επαγγελματιών.

Δειτε Επισης

Εκ πρώτης όψεως ευθύνες για την απόδραση κρατούμενου από τις Κεντρικές-Εν αναμονή της έκθεσης γεγονότων
Απαντά στη συσκότιση της Αστυνομίας για σοβαρές υποθέσεις ο Χαρτσιώτης-Τα ρίχνει στα ΜΜΕ «που εστιάζουν στα αρνητικά»
Δεν είναι ευχαριστημένος με τα μέτρα για το έγκλημα ο Χαρτσιώτης-«Ευελπιστώ να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα»
Στέλνει στη Βουλή το θέμα μετακίνησης ψηφοφόρων το ΑΚΕΛ-Ζητά διερεύνηση πριν τις εκλογές
Επιστολή Στεφάνου σε Κεραυνό για πράσινη φορολογία-Ζητά ξανά αναβολή της επιβολής της
Συμπλοκή και μαχαιρώματα μεταξύ Σύρων στη Λευκωσία-Οι ισχυρισμοί των εμπλεκομένων
Δεκαεννιάχρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο (pics)
Ποιος είναι ο αρχιτέκτονας που σχεδίασε την επίθεση Ιράν σε Ισραήλ-Βετεράνος πολέμου
Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε έξω από τη δίκη του Τραμπ-Ήταν συνωμοσιολόγος
Άλλη ανάλυση για το πλήγμα Ισραήλ στο Ιράν-«Game changer, ίσως οδηγήσει σε ανοιχτό πόλεμο»