Περισσότερη ελευθερία, ευελιξία και αποκλειστικά προνόμια για τους ασφαλισμένους οδηγούς της Gan Direct

Πόσες φορές χρειάστηκε κάποιος να δανειστεί ή να οδηγήσει το αυτοκίνητο φίλου ή συγγενικού προσώπου; Πολλές! Όσες και οι ανησυχίες μήπως συμβεί κάτι και ο επιπλέον οδηγός δεν αναφέρεται στο ασφαλιστήριο με το αντίστοιχο κόστος φυσικά που προβλέπει η διαδικασία.
 
Η Gan Direct προχωρά ένα βήμα πιο μπροστά, προσφέροντας στους ασφαλισμένους της ένα επιπλέον αποκλειστικό προνόμιο, το “DoGC” (Driving other GAN Cars) κάνοντας την καθημερινότητά τους ακόμα πιο εύκολη. Έτσι από 13/10/2020, όλοι οι ονομαστικοί οδηγοί πελάτες της πρώτης direct ασφαλιστικής που θα ανανεώσουν ή θα κάνουν νέο συμβόλαιο μπορούν να οδηγούν οποιοδήποτε άλλο όχημα εξίσου ασφαλισμένο στην Gan Direct, χωρίς την προϋπόθεση να έχουν καταχωρηθεί ως επιπλέον οδηγοί (additional drivers), ή άλλο κόστος.

Η διαφοροποίηση αυτή έγκειται στο ότι η συγκεκριμένη παροχή απευθύνεται αποκλειστικά στους πελάτες της Gan Direct χωρίς να προϋποθέτει άλλα κόστη, περιορισμούς, γραφειοκρατία ή ρίσκο για τους οδηγούς και το περιβάλλον τους, με το οποίο ενδέχεται να μοιράζονται ή να χρειαστεί να μοιραστούν ένα όχημα. Ταυτόχρονα ισχύει κανονικά η δυνατότητα του Named Additional Driver, στην περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να ορίσει επιπλέον οδηγό, μη ασφαλισμένο στην Gan Direct, με το προβλεπόμενο κόστος.

Πρόβλεψη υπάρχει ακόμα για το ενδεχόμενο να συμβεί κάτι στο δρόμο. Με γνώμονα το συμφέρον κάθε ασφαλισμένου ξεχωριστά, την επιβάρυνση πχ. ενός ατυχήματος την επωμίζεται ο ασφαλισμένος οδηγός του οχήματος που φέρει την ευθύνη του συμβάντος και όχι ο ιδιοκτήτης. Με την προϋπόθεση βέβαια ότι και οι δύο είναι ασφαλισμένοι ονομαστικοί οδηγοί στην Gan Direct και έχουν τα νόμιμα χαρτιά τους σε ισχύ πχ. δίπλωμα οδήγησης. Εξάλλου, οι διαδικασίες και οι έλεγχοι που εφαρμόζει η εταιρεία σχετικά με το ιστορικό των ατυχημάτων των οδηγών της, μειώνουν τον κίνδυνο και λειτουργούν ως δικλείδες ασφαλείας προς όφελος του πελάτη.

Με αυτό τον τρόπο όλα γίνονται πιο εύκολα και γρήγορα αφού ανά πάσα στιγμή οποιοσδήποτε ονομαστικός οδηγός της Gan Direct χρειάζεται το αυτοκίνητο άλλου ιδιοκτήτη εξίσου ασφαλισμένου στην εταιρεία μπορεί να το οδηγήσει, χωρίς δεύτερες σκέψεις, χάσιμο χρόνου ή άγχος.  

Όπως τονίζει ο Γιώργος Νικολαϊδης, CEO της Gan Direct: Eδώ και 25 χρόνια έχουμε επιλέξει το δρόμο της διαφορετικότητας και της πρωτοπορίας. Οι αποφάσεις μας στηρίζονται στην εμπειρία και την καθημερινή επικοινωνία με τους πελάτες μας. Ακούμε τα θέλω τους για περισσότερη ευελιξία, περισσότερες “έξυπνες” λύσεις που θα κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη και αναζητούμε σύγχρονους τρόπους να τους εξυπηρετούμε δίνοντας αξία στην επιλογή, αλλά και το συμφέρον τους”.

Ακόμα μια φορά η Gan Direct παραμένει δίπλα στους πελάτες φροντίζοντας σταθερά τις ανάγκες τους. Με αποκλειστικά προνόμια όπως το DoGC, επιβεβαιώνει παράλληλα τη θέση της στην αγορά ως η καλύτερη πρόταση σε τιμή, κάλυψη και εξυπηρέτηση.
Όπως μόνο η Gan μπορεί!
 
Μάθετε περισσότερα στο 800 510 15 ή στο www.gandirect.com.

Δειτε Επισης

Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας
Αισιοδοξία Κουμή για αντίστοιχες επιδόσεις στις τουριστικές αφίξεις με το 2023 παρά τις προκλήσεις
Ζητά από υποψήφιους δέσμευση για προώθηση των αιτημάτων της ΟΠΑΚ
Τροποποίηση κανονισμού ΕΕ για προστασία καταναλωτών, ζητά ο ΓΔ του Υπ. Ενέργειας
Μισοάδειο βλέπουν το ποτήρι μονογονιοί, πολύτεκνοι και συνταξιούχοι-Θέτουν σειρά αιτημάτων στο τραπέζι
Μιχαηλίδου: Έμφαση στην προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των παιδιών
Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων-Αυξήσεις σε λαχανικά, αλλαντικά και όσπρια
Η εκπαίδευση Νοσηλευτών επίκεντρο επιστολής προς υπ. Υγείας από αρμόδιους Συνδέσμους
Η θέση ΥΠΑΝ για τις καταγγελίες για σχολεία-«Μεμονωμένα περιστατικά, κοινωνικό φαινόμενο η βία»