Κυριακή 25 Οκτ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Θετικό κρούσμα μαθήτρια δημοτικού σχολείου

  01/10/2020 19:05
Θετικό κρούσμα μαθήτρια δημοτικού σχολείου

Θετικό κρούσμα μαθήτρια δημοτικού σχολείου

  01/10/2020 19:05
Μεγάλη ανησυχία επικρατεί πλέον στην κοινότητα στο Δασάκι της Άχνας, αφού είναι φανερό πως έχει διεισδύσει για τα καλά στην κοινότητα ο κορωνοϊός από την αλυσίδα μετάδοσης του Εθνικού Άχνας.
 
Θετική στον κορωνοιό διαγνώστηκε σήμερα, μαθήτρια του Δημοτικού Σχολείο στο Δασάκι Άχνας. Πρόκειται για το πρώτο κρούσμα σε δημοτικό σχολείο που ανακοινώθηκε.
 
Όπως ανέφερε στον REPORTER o κοινοτάρχης Νίκος Βάσιλας, το σχολείο απολυμάνθηκε και η τάξη της μαθήτριας δεν θα κάνει μάθημα. Όπως ανέφερε δόθηκαν ήδη οδηγίες στους συμμαθητές της όπως παραμείνουν σε αυτοπεριορισμό.
 
«Έχουμε και άλλα κρούσματα και πλέον καταγράφονται τριτογενείς και τεταρτογενείς λοιμώξεις. Ανησυχώ πάρα πολύ, επειδή έχει ξεφύγει από τον Εθνικό και είναι πλέον επικίνδυνη η κατάσταση. Εντοπίστηκε κρούσμα και στο σχολείο και έγινε απολύμανση. Εάν βρεθούν κι άλλα κρούσματα θα ζητήσουμε και άλλους ελέγχους. Απευθύνω έκκληση στον κόσμο να τηρεί τα μέτρα και να δηλώνει τις επαφές του, για να μπορέσει να ελεγχθεί η κατάσταση», ανέφερε ο κ. Βάσιλας.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας