Κυριακή 25 Οκτ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Συνεχίζονται οι δράσεις για στήριξη της Νικολέτας που δίνει μάχη με τη λευχαιμία

  01/10/2020 17:39
Συνεχίζονται οι δράσεις για στήριξη της Νικολέτας που δίνει μάχη με τη λευχαιμία

Συνεχίζονται οι δράσεις για στήριξη της Νικολέτας που δίνει μάχη με τη λευχαιμία

  01/10/2020 17:39
Συνεχίζονται στην Πάφο οι εκδηλώσεις που διοργανώνονται προς στήριξη της 24χρονης Νικολέτας Χρυσάνθου, η οποία βρίσκεται σε νοσοκομείο της Γερμανίας, αναμένοντας συμβατό δότη για μεταμόσχευση μυελού των οστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Έθαψα τον καλύτερο μου φίλο και ποδηλάτουν για τη Νικολέτα...»

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΔΣ ΔΙΑ Έμπας, την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, στις 7:00-8:00 το πρωί εθελοντές του ΔΙΑ Έμπας θα λαμβάνουν δείγμα για συμβατούς δότες μυελού των οστών έξω από τα σχολεία Έμπας και Κισσόνεργας. Η ενέργεια γίνεται μετά από συνεννόηση με το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα αλλά και σε συνεργασία με τους συνδέσμους γονέων των Δημοτικών και Νηπιαγωγείων Έμπας και Κισσόνεργας, ενώ όπως αναφέρεται, η διαδικασία διαρκεί 1 λεπτό και είναι ανώδυνη.

Η διαδικασία δειγματοληψίας, προστίθεται στην ανακοίνωση, θα επαναληφθεί και την Κυριακή, 4 Οκτωβρίου, στην κλειστή αίθουσα αθλοπαιδιών του Λυκείου Αγίου Χαραλάμπους Έμπας από τις 10:00 -13:00. Την ίδια ώρα στο χώρο θα διεξάγεται και αιμοδοσία στην μνήμη του τέως προπονητή Ντράγκαν Μιλόσεβιτς.

Εξάλλου, ο ποδηλάτης Πέτρος Στυλιανού, με προσωπική του πρωτοβουλία επισκέπτεται αυτό το διάστημα κοινότητες της επαρχίας Πάφου, λαμβάνοντας εισφορές εκ μέρους των κοινοτικών συμβουλίων αλλά και των κατοίκων.

Στο μεταξύ, φιλανθρωπικό μάθημα kangoo jumps διοργανώνουν το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στις 17:00 το απόγευμα  οι ομάδες Kangaroo dance official Pafos σε συνεργασία με το kangaroo dance official Cyprus, στο Πάρκο Πεσόντων και Αγνοουμένων  Έμπας, ενώ όλα τα έσοδα θα παραδοθούν στην οικογένεια της ασθενούς.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας