Δευτέρα 26 Οκτ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

BINTEO: Καρέ-καρέ όλη η στρατιωτική παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου

  01/10/2020 17:36
BINTEO: Καρέ-καρέ όλη η στρατιωτική παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου

BINTEO: Καρέ-καρέ όλη η στρατιωτική παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου

  01/10/2020 17:36
Ο Προεδρεύων της Δημοκρατίας Δημήτρης Συλλούρης παρέστη την Πέμπτη στην παρέλαση για τον εορτασμό των 60 χρόνων από την ίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία. Στην καθιερωμένη παρέλαση συμμετείχαν μηχανοκίνητα και πεζοπόρα τμήματα και πτητικά μέσα της Εθνικής Φρουράς.
 
Το χαιρετισμό της παρέλασης, στη λεωφόρο Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, δέχθηκε ο Προεδρεύων της Δημοκρατίας Δημήτρης Συλλούρης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης βρίσκεται στις Βρυξέλλες για να παραστεί στην έκτακτη Σύνοδο των αρχηγών κρατών μελών της ΕΕ.

Τον κ. Συλλούρη πλαισίωναν ο Υπουργός Άμυνας, Χαράλαμπος Πετρίδης και ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης. Η ελληνική Κυβέρνηση εκπροσωπήθηκε από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο.

Μετά το πέρας της παρέλασης, ο κ. Συλλούρης δήλωσε ότι προτεραιότητά μας είναι η ειρήνη, είμαστε έτοιμοι όμως να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας έναντι οποιασδήποτε ξένης πολεμικής και αρπακτικής συμπεριφοράς οποιασδήποτε άλλης χώρας.
 
Δείτε ολόκληρη τη στρατιωτική παρέλαση:
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας