Τετάρτη 28 Οκτ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Η έκθεση «Giraffes for Hope» φιλοξενείται στο αεροδρόμιο Λάρνακας

  30/09/2020 15:21
Η έκθεση «Giraffes for Hope» φιλοξενείται στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Η έκθεση «Giraffes for Hope» φιλοξενείται στο αεροδρόμιο Λάρνακας

  30/09/2020 15:21
Την έκθεση «Giraffes for Hope» φιλοξενεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας η Hermes Airports στηρίζοντας την πρωτοβουλία του Ιδρύματος «Σοφία για τα Παιδιά».
 
Σε γραπτή ανακοίνωση της Hermes Airports αναφέρεται ότι «οι είκοσι καμηλοπαρδάλεις ξεκίνησαν το συμβολικό τους ταξίδι από την Κένυα, έκαναν στάση σε ισάριθμα ατελιέ Κυπρίων καλλιτεχνών, φόρεσαν τα…καλά τους και για ένα μήνα, από αύριο 1η μέχρι και τις 30 Οκτωβρίου, θα εκτίθενται σε διάφορους χώρους του αεροδρομίου Λάρνακας. Oι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν τις 20 εντυπωσιακές καμηλοπαρδάλεις οι οποίες φιλοτεχνήθηκαν αφιλοκερδώς από καλλιτέχνες, με στόχο την οικονομική ενίσχυση των προγραμμάτων του «Σοφία για τα Παιδιά».

Η Hermes Airports «στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Αειφορίας στηρίζει διαχρονικά το έργο του 'Σοφία για τα Παιδιά', μέσω της χορηγίας του προγράμματος 'Μαγειρεύω και Προσφέρω'. Πρόκειται για ένα θεσμό που ξεκίνησε στην Κύπρο το 2013 και λειτουργεί σε ολοήμερα σχολεία φροντίζοντας έτσι ώστε τα παιδιά να έχουν σπιτικό φαγητό καθημερινά, μαγειρεμένο στο σχολείο τους από άνεργες μητέρες της περιοχής».

Όπως ανέφερε η Μαρίνα Σιακόλα, Πρόεδρος του «Σοφία για τα Παιδιά» η έκθεση «Giraffes for Hope» αγκαλιάστηκε απ’ όλους και εξασφάλισε την οικονομική βοήθεια που επιτρέπει στο Ίδρυμα να συνεχίσει να χαρίζει χαμόγελα σε χιλιάδες παιδιά, ενώ ευχαρίστησε τη Hermes Airports για τη στήριξη.
 
Από την πλευρά της η Μαρία Κουρούπη, Ανώτερη Διευθύντρια Αεροπορικής Ανάπτυξης και Επικοινωνίας της Hermes Airports εξέφρασε ικανοποίηση για το γεγονός ότι «συνεισφέρουμε ξανά, με το δικό μας τρόπο, στο 'Σοφία για τα Παιδιά' φιλοξενώντας στο αεροδρόμιο Λάρνακας τις 20 ξεχωριστές καμηλοπαρδάλεις που δημιούργησαν καλλιτέχνες της Κύπρου».
 
Ανέφερε ακόμα ότι «η στήριξη του πολιτισμού όπως και τέτοιων αξιέπαινων κοινωνικών προσπαθειών εντάσσεται στο ευρύτερο πλάνο της εταιρικής ευθύνης και αειφορίας της Hermes Airports, η οποία συμμετέχει δυναμικά σε αντίστοιχα projects ως ενεργό μέλος της κοινωνίας».
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας