Επέκταση στην αγορά της Κίνας απο Intergo Telecom και SMS.to

Η Intergo Telecom Ltd, δημιουργός της πλατφόρμας εταιρικών μηνυμάτων SMS.to και άλλων τεχνολογικών λύσεων τηλεπικοινωνίας, πρόσφατα ολοκλήρωσε στρατηγική συμφωνία διασύνδεσης με το μεγαλύτερο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο στην Κίνα. Με την συμφωνία η εταιρεία μπορεί πλέον να παραδόσει μηνύματα SMS σε πάνω 950 εκατομμύρια συνδρομητές κινητής στην Κίνα και έχει διευρυμένη κάλυψη σε ολόκληρη την Ασία και το APAC (Asia Pacific Region).
 

Με την νέα συμφωνία επιτυγχάνεται το ψηλότερο ποσοστό σωστής και τελικής παράδοσης μηνυμάτων με χαμηλό κόστος. Οι αγορές της Ασίας ταλανίζονται απο δυσκολία παράδοσης μηνυμάτων λόγω τον πολλαπλών φίλτρων firewall και πολύπλοκων τοπικών κανονισμών. Επιχειρίσεις με πελάτες στην Ασία συχνά συναντούν δυσκολίες παράδοσης μηνυμάτων SMS  στα κινητά των πελατών τους ακόμη και για σημαντικά θέματα οπως κωδικούς, υπενθημίσεις κλπ. Η εταιρεία είναι εξειδικευμένη στην αποστολή και παράδοση μηνυμάτων SMS τόσο ατομικά (One time Passwords, Transactional κλπ) όσο και μαζικά (Διαφημιστικά, ενημερωτικά κλπ)  και μπορεί να βελτιώσει την παραδοσιμοτητα και το προφίλ κόστους μηνυμάτων τόσο τοπικά όσο και σε διεθνείς προορισμούς.
 
Η εταιρεία με έδρα την Πάφο, προσφέρει τεχνολογικές λύσεις τηλεπικοινωνιών και δημιουργεί πλατφόρμες και εφαρμογές προς αυτή την κατεύθυνση. Ο σκοπός της εταιρείας είναι να απλοποιήσει και να φτιάξει προσβάσιμες υπηρεσίες για τις εταιρείες μέσω διαδικτύου. Δουλεύοντας, αρχικά με SMS και Viber , αλλά με σχέδια για προσθήκη  στις δυνατότητες της μηνύματα μέσω WhatsApp και άλλων messengers, το SMS.to σχεδιάστηκε για να επιτρέπει στις επιχειρήσεις να ενσωματώσουν όλες τις επικοινωνίες B2C σε μια εύκολη πλατφόρμα επικοινωνιών. Παρέχοντας ενα ισχυρό προγραμματιζόμενο API (Gateway, Viber & WhatsApp Gateway), το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί με τα Workflows ή το λογισμικό CRM της εταιρείας, η χρήση της πλατφόρμας επιτρέπει και βοηθά την αποστολή μηνυμάτων. H εταιρεία ήδη συνεργάζεται με μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις στην Κύπρο και στο Εξωτερικό όπως Ασφαλιστικές, Πανεπιστήμια, Forex, Κυβερνήσεις, Υπεραγορές, Εταιρείες Delivery, Εταιρείες Χρηματοπιστωτικών Λύσεων και άλλα.
 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το https://sms.to
 

Δειτε Επισης

Υπουργός Υγείας: Προσδοκία στήριξης από διεθνή κοινότητα για λύση στο Κυπριακό
Kατάργηση φορολόγησης εισοδήματος στο φιλοδώρημα υπαλλήλων με σύμβαση στη Δημόσια Υπηρεσία
Ενέκρινε τον προϋπολογισμό της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας η Ολομέλεια
Ανησυχία Βουλευτών για μείωση του αποθεματικού του Ταμείου ΑΠΕ και ΕΞΕ
Αναμένει υλοποίηση έργων και προειδοποιεί η Συντ. Γονέων Σχολείων του Ύψωνα
Ξεδίπλωσε το πλάνο του για τα πρόστιμα ο Βαφεάδης-Στο τραπέζι η μείωση κατά 50% του εξώδικου υπό προϋποθέσεις
Μη διενέργεια ελέγχου σε όλες τις περιπτώσεις εσόδων της ΓΔ Ανάπτυξης διαπιστώνει η Ελεγκτική
BINTEO: Μαθητής συγκινεί... Ξυρίζει το κεφάλι του για να συμπαρασταθεί σε καρκινοπαθή καθηγήτρια
Αναμένει ανακοινώσεις από Υπουργεία για τα ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες η Επ. Εσωτερικών
Aύξηση κατά 5,5% των υπό κυπριακή σημαία πλοίων ανακοίνωσε η Υφ. Ναυτιλίας