Οι ήρωες άπορων μαθητών στη Λευκωσία-Μάζεψαν και χάρισαν σχολικά είδη

Ο φιλανθρωπικός οργανισμός Be a hero foundation cy προχώρησε σε άλλη μια ανθρωπιστική δράση, στηρίζοντας αυτή τη φορά το μέλλον του τόπου, τους μαθητές των σχολείων της Λευκωσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι φίλοι από τη Λευκωσία που έγιναν ήρωες για 16 οικογένειες εν μέσω πανδημίας

Οι νεαροί εθελοντές του be a hero ανάλαβαν να μαζέψουν διάφορα σχολικά είδη τα οποία δώρισαν σε άπορους μαθητές που αδυνατούσαν να εξασφαλίσουν τις βασικές σχολικές ανάγκες.

Η κινητοποίηση των νεαρών ευαισθητοποίησε μεγάλη μάζα ανθρώπων σε ολόκληρη την Κύπρο οι οποίοι προσφέρθηκαν να βοηθήσουν αυτή την δράση αγοράζοντας νέα σχολικά είδη για τους άπορους μαθητές. Η δράση αυτή έγινε σε συνεργασία με τα Δημαρχεία Αγλαντζιάς, Στροβόλου και Λακατάμιας.

Ο πρόεδρος του φιλανθρωπικού οργανισμού, Δήμος Γεωργιάδης, ανάφερε πως «ήταν συγκινητική η αντίδραση των πολιτών της Κύπρου στο άκουσμα αυτής της νέας δράσης αφού πολλοί συνάνθρωποι μας προθυμοποιήθηκαν και πρόσφεραν ανοιχτόχερα την βοήθεια τους.
 
Είχαμε υποσχεθεί πως θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας ώστε να μαζέψουμε όσο περισσότερα σχολικά είδη μπορούσαμε με στόχο κανένα παιδί να μην στερηθεί τα βασικά αγαθά της παιδείας. Νιώσαμε την ανάγκη να βγούμε στην πρώτη γραμμή και να στηρίξουμε τους μαθητές μας, αφού αντιληφθήκαμε πως αρκετές οικογένειες αντιμετώπιζαν σημαντικά οικονομικές δυσκολίες, κάτι που θα στερούσε τις βασικές ανάγκες μερικών μαθητών. Ευχαριστούμε όλους όσους αγκάλιασαν την προσπάθεια αυτή.» Επίσης, ο γενικός γραμματέας του οργανισμού, Βασίλης Ευστρατίου, δήλωσε πως «είναι ευθύνη όλων μας να στηρίξουμε την νέα γενιά και να σταθούμε δίπλα στις οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.
 
 Η νέα γενιά δικαιούται να απολαύσει όλα τα βασικά σχολικά αγαθά ανεξαρτήτως της οικονομικής κατάστασης των οικογενειών».
Πρόκειται για ακόμα μια συγκινητική δράση του φιλανθρωπικού οργανισμού Be a Hero foundation cy που στόχο έχει να εμπνεύσει τη νεολαία να δραστηριοποιηθεί στον εθελοντισμό. Πράξεις σαν αυτές πρέπει να προωθούνται και να γίνονται παράδειγμα προς μίμηση από την υπόλοιπη κοινωνία. Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν στους νεαρούς του Be a hero foundation cy για αυτή την όμορφη πρωτοβουλία.

Δειτε Επισης

Ζητά μόνιμες λύσεις στα προβλήματά των συνταξιούχων η ΕΚΥΣΥ
Στελέχωση των σχολείων με επιμελητές συζήτησαν ΑΣΔΥΚ και Υπουργείο Παιδείας
Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου η Πνευμονολογική Εταιρεία-«Κίνδυνος για ευάλωτες ομάδες η σκόνη»
Οι Υπηρεσίες Εφημερίας Προσωπικού Ιατρού κατά τα Σαββατοκύριακα
Ζητούν έρευνα και απόδοση ευθυνών οι συντεχνίες ΡΙΚ για την μη έγκαιρη καταβολή μισθών
Παρουσίασε το σχέδιο με τις 50 δράσεις για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Διεξάγεται για 49η συνεχή χρονιά η πορεία Χριστοδούλας
Πρόστιμα 80,000 ευρώ σε παροχείς για καταχρήσεις στο ΓεΣΥ-Πέραν των 350 διερευνήσεων
Την Κυριακή η αλλαγή της ώρας-Πάνε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά
Δίωρη στάση εργασίας από τους χαμηλόμισθους της ΙΣΟΤΗΤΑΣ-Φωνές για στασιμότητα στην ανέλιξη