Τρίτη 20 Οκτ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Άρχισαν τα επιδοτούμενα τεστ κορωνοϊού στη Λάρνακα και Άχνα

  25/09/2020 13:35
Άρχισαν τα επιδοτούμενα τεστ κορωνοϊού στη Λάρνακα και Άχνα

Άρχισαν τα επιδοτούμενα τεστ κορωνοϊού στη Λάρνακα και Άχνα

  25/09/2020 13:35
Συνεχίζεται στη Λάρνακα και στην κοινότητα Άχνας το Πρόγραμμα του Υπουργείου Υγειάς της Κυπριακής Δημοκρατίας, για επιδοτούμενες μοριακές εξετάσεις SARS-COV-2 μετά τον εντοπισμό αυξημένων κρουσμάτων Covid-19. Οι εξετάσεις αφορούν στην πρώτη περίπτωση κάτοικους και εργαζόμενους σε επιχειρήσεις της επαρχίας Λάρνακας και στη δεύτερη περίπτωση τους κάτοικους της κοινότητας Άχνας.
 
Η NIPD Genetics, η οποία έχει αναλάβει να υλοποιήσει το νέο πρόγραμμα του Υπουργείου Υγείας, σε συνεργασία με το Δήμο Λάρνακας και το Κοινοτικό Συμβούλιο Άχνας, ενημερώνει ότι οι διαγνωστικές εξετάσεις θα πραγματοποιούνται ως εξής:
 
Στη Λάρνακα από την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου μέχρι την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020, μεταξύ των ωρών 8:00πμ και 5:00μμ, στα ακόλουθα σημεία:
  • Χώρος στάθμευσης Νέου Σταδίου ΓΣΖ
  • Δημοτικός Χώρος Στάθμευσης επί της λεωφ. Τάσου Μητσόπουλου (περιοχή Μακένζι, απέναντι από τις παγωταρίες).
 
Στην Άχνα τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου και την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020, μεταξύ των ωρών 8:00πμ και 5:00μμ, στην πλατεία του χωριού.
 
Σημειώνεται ότι η NIPD Genetics συνεχίζει να διενεργεί κανονικά δειγματοληψίες και να εξυπηρετεί όσους πολίτες ή εταιρείες επιθυμούν να προβούν σε εξέταση, πέραν των προγραμμάτων του Υπουργείου Υγείας.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας