Επισκέφθηκε την επ. Αμμοχώστου και άκουσε τα προβλήματα ο γ.γ. του ΑΚΕΛ

Περιοδεία στην Ελεύθερη Αμμόχωστο έκανε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού.
 
Σε δηλώσεις του, ο κ. Κυπριανού ανέφερε ότι θα γίνουν συναντήσεις με εκπροσώπους των τοπικών αρχών «για να δούμε πόσο έχουν υλοποιηθεί οι υποσχέσεις που δόθηκαν από την κυβέρνηση και προσωπικά από τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τα τελευταία χρόνια».

Διαπίστωση τους είναι, πρόσθεσε, ότι ενώ έχουν γίνει δύο μεγάλες συσκέψεις και έχουν δοθεί υποσχέσεις πολλές, στην πράξη δεν έχουν υλοποιηθεί τα όσα έχουν υποσχεθεί από την κυβέρνηση και σημείωσε πως αυτά θα καταγραφούν και «θα επιδιώξουμε σε συνεννόηση με τα αρμόδια Υπουργεία και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να συμβάλουμε στην προώθηση και εφαρμογή τους».
 
Σημείωσε ότι η αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ θα συναντηθεί επίσης με την ΠΟΒΕΚ και τους καταστηματάρχες, αφού όπως εξήγησε «η περιοχή είναι κατ’ εξοχήν τουριστική, έχει δεχθεί τεράστιες συνέπειες» ωστόσο «η στήριξη της οποίας έτυχαν μέχρι στιγμής από την κυβέρνηση είναι περιορισμένη. Εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα με τα ενοίκια, θα αντιμετωπίσουν τεράστιες δυσκολίες όταν θα τερματιστεί η αναστολή των δόσεων για τα δάνεια ενώ θα αντιμετωπίσουν και τεράστιες δυσκολίες μέχρι να επαναρχίσει η τουριστική χρονιά το 2021».
 
Όπως ανέφερε ο κ. Κυπριανού όλα αυτά τα προβλήματα θα συζητηθούν «και θα δούμε πώς μπορούμε περισσότερο να βοηθήσουμε στην επίλυση τους, παρ’ όλο που έχουμε κάνει πάρα πολλές ενέργειες μέχρι σήμερα, δίχως να έχουμε την κατάλληλη ανταπόκριση από την πλευρά της κυβέρνησης».
 
Ακόμα η αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ θα συναντηθεί με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αμμοχώστου (ΕΒΕΑ) «για να συζητήσουμε θέματα που αφορούν την Αμμόχωστο, το Κυπριακό και ζητήματα που αφορούν τη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Είχε πάει για σέρβις το Dali πριν την πρόσκρουση στη γέφυρα-Στο φως ηχητικό ντοκουμέντο
Πρόεδρος: Σε 106 Δήμους και Κοινότητες ο Κοινωνικός Λειτουργός της Γειτονιάς, βήμα προς το κράτος πρόνοιας
Παρεμβαίνει το Υπουργείο Οικονομικών για να πληρωθούν οι υπάλληλοι του ΡΙΚ
Κτηνίατρος σχεδίαζε να κακοποιήσει σεξουαλικά το μωρό που θα αποκτούσε σε λίγες μέρες μέσω παρένθετης
Καταζητείται ο 55χρονος Θεόδωρου Θεοδώρου-Δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο (pic)
Εντός της εβδομάδας η αναχώρηση του δεύτερου πλοίου για τη Γάζα
LIVE: Επιτίθεται σε Εισαγγελία η πλευρά της οικογένειας του Θανάση-«Η στάση της ενίσχυσε την προσπάθεια συγκάλυψης»
Απαντά στα περί ξηλώματος των δημοσίων νοσοκομείων το Υπ. Υγείας-«Προωθούμε την αναβάθμιση τους»
Με τη συμμετοχή 400 ποδηαλτών/τριών αρχίζει την Παρασκευή το Cyprus Gran Fondo
Έκκληση ΟΣΑΚ για ενεργοποίηση ιατρικού προφίλ στο λογισμικό ΓεΣΥ