Τρίτη 20 Οκτ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Στους 34 βαθμούς η θερμοκρασία-Έρχονται µεµονωµένες βροχές

  21/09/2020 07:07
Στους 34 βαθμούς η θερμοκρασία-Έρχονται µεµονωµένες βροχές

Στους 34 βαθμούς η θερμοκρασία-Έρχονται µεµονωµένες βροχές

  21/09/2020 07:07
Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
 
Σήµερα, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις, ενώ νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το µεσηµέρι και νωρίς το απόγευµα, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, στα ορεινά, το εσωτερικό και πιθανό στα ανατολικά και νοτιοανατολικά παράλια.
 
Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και αργότερα στα νότια και τοπικά στα δυτικά παράλια, µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 34 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και στους 25 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς αλλά αρχικά τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, αλλά στα δυτικά θα παραµείνει τοπικά λίγο ταραγµένη.
 
Η θερµοκρασία θα πέσει στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ωστόσο νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το µεσηµέρι και νωρίς το απόγευµα, ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή κατά το τριήµερο, για να παραµείνει κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας