Cyprus Forum 2020: Προοπτικές Βελτίωσης Ισότητας των Φύλων στην Πολιτική Σκηνή

Το νέο, ανεξάρτητο, φιλόδοξο και μη κερδοσκοπικό ετήσιο συνέδριο, Cyprus Forum, το οποίο διοργανώνεται από τον μη κερδοσκοπικό μη κυβερνητικό οργανισμό Oxygono σε συνεργασία με το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών (Delphi Economic Forum), θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2020, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.

Το Cyprus Forum, θα αποτελέσει συνάντηση κορυφής πολιτικών ηγετών από την Κύπρο και το εξωτερικό, εξεχουσών προσωπικοτήτων  του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, των MME, του επιχειρηματικού κόσμου, της ακαδημαϊκής κοινότητας και της κοινωνίας των πολιτών,  οι οποίοι θα ανταλλάξουν απόψεις και θα προτείνουν νέες και δημιουργικές λύσεις σε βασικά ζητήματα δημόσιας πολιτικής.

Καθώς μέσα στους πρωταρχικούς σκοπούς του Cyprus Forum αποτελεί η ισότητα των φύλων όσον αφορά την οργανωτική ομάδα, την συμβουλευτική επιτροπή και τους ομιλητές, δε θα μπορούσε να απουσιάζει από την ατζέντα συζήτηση που αφορά τις προοπτικές βελτίωσης ισότητας των φύλων στην πολιτική σκηνή.  Συντονίστρια της συζήτησης η Αλεξία Παναγιώτου, αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, ενώ θα συμμετέχουν ηγέτες πολιτικών κομμάτων όπως ο Αβέρωφ Νεοφύτου, Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, ο Άνδρος Κυπριανού, Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ και ο Νικόλας Παπαδόπουλος, πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος. Το πάνελ θα συμπληρώνουν επίσης αρμόδιοι φορείς του κλάδου και επιστήμονες, όπως η Μύρια Βασιλειάδου, πρώην Ευρωπαία Συντονίστρια για την Εμπορία Προσώπων και η Ιωσηφίνα Αντωνίου, Επίτροπος Ισότητας των φύλων.

Πολίτες ανεξαρτήτως κοινωνικοοικονομικού υπόβαθρου, οργανισμοί  και επιχειρήσεις, αξιωματούχοι και πολιτικοί που ευνοούν την προώθηση των μεταρρυθμίσεων στη χώρα μας, είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν στο συνέδριο. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή πατήστε εδώ.

*Η εγγραφή υπόκειται σε έγκριση με βάση τον αριθμό των διαθέσιμων θέσεων, όπως επίσης και στα κριτήρια του ακροατηρίου στο οποίο απευθύνεται η εκδήλωση.

**Η εγγραφή ισχύει μόνο όταν αποσταλεί email επιβεβαίωσης από τους διοργανωτές της εκδήλωσης.

*Θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία σε αγγλικά και ελληνικά.

Oργανωτές: Oxygono, Zenox
Συνεργάτες: Delphi Economic Forum
Πλατινένιος Χορηγός: EY
Χρυσός Χορηγός: Harris Kyriakides LLC
Ασημένιος Χορηγός: PwC Cyprus
Υποστηρικτές: Βουλή των Αντιπροσώπων, Γραφείο Επιτρόπου Ισότητας των Φύλων, Ελληνική Τράπεζα, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Γραφείο στην Κύπρο, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Πανεπιστήμιο Κύπρου, Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου, AIPFE Cyprus, CARDET, Center for Social Innovation, Cyprus Computer Society, Cyprus Seeds, Cyprus Youth Diplomacy, dots., LightBlack, Future Worlds enter, The Junior & Senior School, Zedem Media,
Συντονιστής: ΙΜΗ
 
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τo Cyprus Forum-τηλ.: +357 22 678 670, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: contact@cyprusforum.cy, ιστοσελίδα: www.cyprusforum.cy ή την ΙΜΗ-τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 

Δειτε Επισης

Συστηματικές αδυναμίες και παραλείψεις στη διαχείριση Natura εντοπίζει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Εγκαινιάστηκε ο αρχαιολογικός χώρος της Πύλης Πάφου στη Λευκωσία
Στην οικοδομική βιομηχανία τα περισσότερα εργατικά ατυχήματα
Βήμα προς την ενίσχυση του κράτους δικαίου η σύσταση Φορέα Καταπολέμησης της Απάτης
Πέντε υποτροφίες σε Κύπριους για σπουδές ανακοίνωσε η Πρεσβεία Μαρόκου
Προς μείωση το φαινόμενο σκόνης τις επόμενες ημέρες
Σε βελτιστοποίηση δρομολογίων ασθενοφόρων με τεχνητή νοημοσύνη στοχεύει έργο του ΤΕΠΑΚ
Πάνω από μέσο όρο ΕΕ η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Ζητά επαναφορά των κριτηρίων του 2012 για τους χαμηλοσυνταξιούχους η ΕΚΥΣΥ
Στο 8% το ποσοστό αδήλωτης εργασίας με κόστος δέκα εκ.-Αποφασίστηκε σειρά μέτρων από την Κυβέρνηση