Τετάρτη 23 Σεπ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Υπέγραψαν πρωτόκολλο συνεργασίας τα πανεπιστήμια Νεάπολης και Πειραιά

  16/09/2020 18:06
Υπέγραψαν πρωτόκολλο συνεργασίας τα πανεπιστήμια Νεάπολης και Πειραιά

Υπέγραψαν πρωτόκολλο συνεργασίας τα πανεπιστήμια Νεάπολης και Πειραιά

  16/09/2020 18:06
Πρωτόκολλο συνεργασίας υπεγράφη χτες μεταξύ του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου και του Πανεπιστημίου Πειραιώς από τους Πρυτάνεις των δύο Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, Καθηγητές Παντελή Σκλιά και Άγγελο Κότιο, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η  συμφωνία στοχεύει στην προώθηση των ακαδημαϊκών ανταλλαγών και την εμβάθυνση και ενίσχυση της συνεργασίας των δύο Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων σε τομείς επιστημονικής και τεχνολογικής γνώσης αιχμής για την ανάληψη και υλοποίηση κοινών εκπαιδευτικών, ακαδημαϊκών και ερευνητικών δραστηριοτήτων.

Κατά τη διάρκεια της τελετής υπογραφής του Πρωτοκόλλου ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Καθηγητής Σκλιάς  ανέφερε πως η υπογραφή του Πρωτοκόλλου συνεργασίας καθιστά πλέον το Πανεπιστήμιο Πειραιώς στρατηγικό εταίρο στην αναπτυξιακή πορεία του Πανεπιστημίου Νεάπολις. 

Η πολύχρονη ακαδημαϊκή αριστεία και επάρκεια του Πανεπιστημίου Πειραιώς σε γνωστικά πεδία υψηλής προτεραιότητας (Οικονομικές, Ναυτιλιακές, Χρηματοοικονομικές & Πληροφορικής Επιστήμες) με εγνωσμένου κύρους ακαδημαϊκούς, θα συντελέσουν, ανέφερε,  στη δημιουργία κοινών Προγραμμάτων Σπουδών αιχμής εφαρμοσμένης γνώσης προς όφελος και περαιτέρω διεύρυνση της διεθνούς φοιτητικής κοινότητας του Πανεπιστημίου Νεάπολις και συνέχιση της δυναμικής αναπτυξιακής του πορείας.

Από την πλευρά του ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς Καθηγητής Κότιος αναφέρθηκε στην ζηλευτή, όπως είπε αναπτυξιακή πορεία του Πανεπιστημίου Νεάπολις. Υπογράψαμε “ πρωτόκολλο συνεργασίας καθιστώντας το Πανεπιστήμιο Νεάπολις προνομιακό στρατηγικό εταίρο στη προσπάθεια του Πανεπιστημίου μας για την εξωστρέφεια και διεθνοποίηση των Προγραμμάτων Σπουδών του και συμβάλλοντας στην ενίσχυση και περαιτέρω αναβάθμιση της ήδη άριστης συνεργασίας των Πανεπιστημιακών μας Ιδρυμάτων”, κατέληξε.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας