Τα νέα «wild» και ασυνήθιστα αρώματα αποσμητικών σε θέλουν πάντα έτοιμο!

Τις περισσότερες φορές, κάνοντας την επιλογή ενός αρώματος ή ενός αποσμητικού, διαλέγουμε μυρωδιές που νιώθουμε πως φανερώνουν ένα κομμάτι του χαρακτήρα μας. Κάτι που θα θέλαμε να πούμε για εμάς αλλά αφήνουμε το άρωμα μας να το πει εκ μέρους μας! Θέλουμε με λίγα λόγια, η μυρωδιά του αποσμητικού μας να ταιριάζει στα γούστα και στις προτιμήσεις μας. Η νέα λοιπόν τάση στα αρώματα αποσμητικών σε καλεί να… απελευθερώσεις την… wild πλευρά σου, συνδυάζοντας συστατικά, αποστάγματα και αιθέρια έλαια που σε εκπλήσσουν ευχάριστα!
 
Ο ακαταμάχητος συνδυασμός Green Mojito & Cedarwood.
Περίμενες ποτέ πως το αποσμητικό σου θα συνδύαζε την εξωτική αύρα του αγαπημένου σου κοκτέιλ με την έντονη κι όμως την υπέροχα ξυλώδη και γλυκιά μυρωδιά του κεδρόξυλού; Κι όμως, αν «αποδομήσεις» τα συστατικά ενός «green mojito», όπως είναι το lime και ο δυόσμος, τότε θα συνειδητοποιήσεις πως η φρεσκάδα, η οξύτητα και η «γλυκάδα» του πρώτου συνδυάζεται αρμονικά με τον πιο «σκληρό», «αρρενωπό» αλλά συνάμα διακριτικό χαρακτήρα του κεδρόξυλου. Και πως αυτό το ασυνήθιστο ταίριασμα έχει νόημα, σου «μένει» και αποτυπώνεται στο μυαλό σου. H έλξη σου σε αυτό είναι… ακαταμάχητη!
 
Pink Pepper & Bergamot. Μια τολμηρή και αισθησιακή επιλογή.
Αν θες να ανακαλύψεις μια πιο… πικάντικη πλευρά σου τότε ο συνδυασμός Wild Pink Pepper & Bergamot ταιριάζει απόλυτα σε αυτό που ψάχνεις! Η αίσθηση που αφήνει το άρωμα «περγαμόντο» στο πέρασμα του είναι αξεπέραστη. Πλούσια, δυναμική, θεσπέσια, το περγαμόντο χαρίζει… μεγαλοπρέπεια. Ανήκει στα εσπεριδοειδή και η φρεσκάδα που προσδίδει σε κάθε άρωμα το κάνει να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή συστατικά, των πιο καταξιωμένων ανδρικών scents παγκοσμίως. Συνδυασμένο όμως με ροζ πιπέρι, τότε γίνεται ακόμη πιο «ζεστό», αισθησιακό και ιδιαίτερο αφού το δημοφιλές μπαχαρικό αφήνει μια πιο διακριτή και… «στιβαρή» εντύπωση. Τα δύο «κοντράρονται»… τόσο όσο μεταξύ τους ώστε εν τέλει να επιτυγχάνεται η απόλυτη ισορροπία! Το τελικό αποτέλεσμα του συνδυασμού «ροζ πιπέρι και περγαμόντο» είναι ασυναγώνιστο, έντονο, με μια γλυκιά οξύτητα που θα σε κερδίσει!
 
Ανακάλυψε λοιπόν την wild πλευρά του εαυτού σου με νέους, ασυνήθιστους αλλά συνάμα τόσο ταιριαστούς σε εσένα, συνδυασμούς!
 

Δειτε Επισης

Ζητά μόνιμες λύσεις στα προβλήματά των συνταξιούχων η ΕΚΥΣΥ
Στελέχωση των σχολείων με επιμελητές συζήτησαν ΑΣΔΥΚ και Υπουργείο Παιδείας
Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου η Πνευμονολογική Εταιρεία-«Κίνδυνος για ευάλωτες ομάδες η σκόνη»
Οι Υπηρεσίες Εφημερίας Προσωπικού Ιατρού κατά τα Σαββατοκύριακα
Ζητούν έρευνα και απόδοση ευθυνών οι συντεχνίες ΡΙΚ για την μη έγκαιρη καταβολή μισθών
Παρουσίασε το σχέδιο με τις 50 δράσεις για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Διεξάγεται για 49η συνεχή χρονιά η πορεία Χριστοδούλας
Πρόστιμα 80,000 ευρώ σε παροχείς για καταχρήσεις στο ΓεΣΥ-Πέραν των 350 διερευνήσεων
Την Κυριακή η αλλαγή της ώρας-Πάνε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά
Δίωρη στάση εργασίας από τους χαμηλόμισθους της ΙΣΟΤΗΤΑΣ-Φωνές για στασιμότητα στην ανέλιξη