Κυριακή 25 Οκτ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Στοπ σε ταξίδια ξένων στα κατεχόμενα για τέσσερις μέρες

  15/09/2020 17:49
Στοπ σε ταξίδια ξένων στα κατεχόμενα για τέσσερις μέρες

Στοπ σε ταξίδια ξένων στα κατεχόμενα για τέσσερις μέρες

  15/09/2020 17:49
Με νέα ΝΟΤΑΜ το «υπουργείο συγκοινωνιών και μεταφορών» στα κατεχόμενα ανακοίνωσε ότι τις επόμενες 4 ημέρες 16 – 20 Σεπτεμβρίου, προς το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου θα εκτελούνται πτήσεις μόνο για «υπηκόους» του ψευδοκράτους, τις συζύγους και τα παιδιάς τους.
 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, από αύριο θα πραγματοποιούνται μόνο δύο πτήσεις την ημέρα, μία των Τουρκικών Αερογραμμών και μία της ιδιωτικής Πήγασος, αλλά δεν θα μπορούν να μεταφέρουν ξένους υπηκόους, μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου.
 
Την ίδια ώρα ο πρόεδρος της οργάνωσης των νοσηλευτών, Αλί Οζγκιουτσμέν ανακοίνωσε ότι μία από τις νοσηλεύτριες που νόσησε μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Να σημειωθεί ότι από τις αρχές Σεπτεμβρίου και την απότομη αύξηση των κρουσμάτων στα κατεχόμενα, δεν ανακοινώθηκε ότι υπήρχε ασθενής στην εντατική.
 
Δύο θετικά κρούσματα εντοπίστηκαν και στο προσωπικό της αλυσίδας υπεραγορών Λεμάρ, κοντά στην Κερύνεια. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι στέλνει σε 14 μέρες απομόνωση, επί πληρωμή, το προσωπικό του συγκεκριμένου καταστήματος που ήρθε σε επαφή με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα.
 
Εξάλλου, ανακοινώθηκε ότι τα διαγνωστικά τεστ στα οποία είχαν υποβληθεί τα  90 άτομα που είχαν παρευρεθεί σε "προεκλογική συγκέντρωση" στην Αγία Τριάδα του υποψηφίου «προέδρου» Ερχάν Αρικλί, που νοσεί από τον ιό, τελικά ήταν αρνητικά.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας