Το μεγάλο ευχαριστώ του πατέρα από τη Λάρνακα για το θαύμα της διάσωσης της κόρης του

Η είδηση της πτώσης του μόλις δυόμιση χρόνων κοριτσιού από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στη Λάρνακα από ύψος 12,5 μέτρων, είχε συγκλονίσει όλη την Κύπρο. Η Χριστίνα, κόρη του γνωστού ραδιοφωνικού παραγωγού, Γιάννη Διανέλλου, βρισκόταν στο σπίτι των παππούδων τους όταν σε κάποια στιγμή βρέθηκε στο κενό. Νοσηλεύτηκε στην εντατικά και τελικά τα κατάφερε… Όλοι μίλησαν για θαύμα. Ήταν η μέρα της γιορτής του θαύματος του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στις Χωναίς.
 
Έχουν περάσει εικοσιέξι χρόνια από τότε… Με μια ανάρτηση που συγκλονίζει ο Γιάννης Διανέλλος, μοιράστηκε ανήμερα της γιορτής του θαύματος του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, την ιστορία της κόρης του που είναι σήμερα 28 ετών, καλώντας ταπεινά όλους να μην χάσουν την ελπίδα τους.
 
Όπως ανέφερε στον REPORTER o Γιάννης Διανέλλος, κάθε χρόνο τέτοια μέρα η οικογένεια εκπληρώνει το τάμα της, πηγαίνοντας στο μοναστήρι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στον Αναλιόντα.
 
Αυτούσια η ανάρτησή του:
«Πως πέρασαν τα χρόνια...
Μοιράζομαι ξανά μαζί σας μια οικογενειακή στιγμή - σε μια δύσκολη μάλιστα περίοδο σχεδόν για όλους μας - απλά και ταπεινά για να πώ σε κάποιους φίλους που τυχόν έχουν χάσει την ελπίδα τους ότι θαύματα γίνονται καθημερινά φτάνει να έχουμε ανοικτή την καρδιά μας και όχι τα μάτια μας για να τα δούμε!
 
Ο καθένας μπορεί να το ερμηνεύσει διαφορετικά και έχει αυτό το δικαίωμα... όπως και εγώ έχω το δικαίωμα και την πεποίθηση ότι το να ΖΕΙ αυτή την στιγμή η κόρη μου πέφτοντας από 12.5 μέτρα ύψος δεν είναι σίγουρα σύμπτωση, ούτε τύχη αλλά ένα τεράστιο Θαύμα για μένα και την οικογένεια μου!  Χωρίς ίχνος - πιστέψτε με γι αυτό - θρησκευτικού φανατισμού και με κάθε σεβασμό στο τι πιστεύει ή δεν πιστεύει ο καθένας.
 
Τώρα ξέρετε και τον λόγο που εδώ και τόσα χρόνια κλείνω την εκπομπή μου λέγοντας... Κυρίες μου βεβαιωθείτε ότι τα μικρά παιδάκια βρίσκονται εκεί που πρέπει να βρίσκονται  αυτή την στιγμή... Υγεία και Αγάπη στα μωρά όλου του κόσμου!
 
Σαν σήμερα η εκκλησιά γιορτάζει το θαύμα του Αρχάγγελου Μιχαήλ, και η δική μου οικογένεια το δικό της.
 
Απλά και όσο πιο ταπεινά γίνεται, Θεέ μου και Αρχάγγελε μου Χίλια ευχαριστώ!

Δειτε Επισης

Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Αισιοδοξία Κουμή για αντίστοιχες επιδόσεις στις τουριστικές αφίξεις με το 2023 παρά τις προκλήσεις
Τουρίστες βγήκαν για περίπατο και βρήκαν σε σακούλα εκατοντάδες κροτίδες
Ζητά από υποψήφιους δέσμευση για προώθηση των αιτημάτων της ΟΠΑΚ
Τροποποίηση κανονισμού ΕΕ για προστασία καταναλωτών, ζητά ο ΓΔ του Υπ. Ενέργειας
Έφυγε… κύριος ως επισκέπτης από τις Κεντρικές ο δραπέτης-Έτσι τους πήρε στον ύπνο
Μισοάδειο βλέπουν το ποτήρι μονογονιοί, πολύτεκνοι και συνταξιούχοι-Θέτουν σειρά αιτημάτων στο τραπέζι
Μιχαηλίδου: Έμφαση στην προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των παιδιών