Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας ΟΕΒ 2020

Αν έχεις εφαρμόσει ή προσφέρει κάτι το καινούργιο, τότε έχεις καινοτομήσει και μπορείς να διακριθείς στη μεγαλύτερη γιορτή έρευνας και καινοτομίας που θα λάβει μέρος για 14η συνεχή χρονιά, και η οποία διοργανώνεται από την Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ)με στόχο να επιβραβεύσει τη δημιουργικότητα και την καινοτομία.

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) με τα Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας επιδιώκει την προώθηση της καινοτομίας, αλλά και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των κυπριακών επιχειρήσεων. Ο Διαγωνισμός για τα Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας της ΟΕΒ επιβραβεύει τις καλύτερες και πιο καινοτόμες ιδέες, που υλοποιήθηκαν και εφαρμόζονται μ’ επιτυχία σε κυπριακές επιχειρήσεις, οργανισμούς και υπηρεσίες, τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημόσιου τομέα.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας 2020 έρχονται για να τιμήσουν τις Κυπριακές Επιχειρήσεις, τους οργανισμούς και τις υπηρεσίες που δραστηριοποιούνται και πρωτοπορούν σε διαφορετικούς τομείς της οικονομικής δραστηριότητας του νησιού.
 
Ένας από τους πέντε τομείς, τους οποίους επιβραβεύει και φέτος ο Διαγωνισμός, είναι ο Ευρύτερος Δημόσιος Τομέας ο οποίος αφορά Δημόσιες υπηρεσίες, Αρχές Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Κρατικούς/Ημικρατικούς οργανισμούς.
 
Το Βραβείο Καινοτομίας 2019 στον Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα απονεμήθηκε στο Κέντρο Αριστείας για Έρευνα και Καινοτομία «Κοίος» του Πανεπιστημίου Κύπρου, για τη δημιουργία του καινοτόμου λογισμικού «SwiftTag». Το «SwiftTag» αποσκοπεί στην αυτοματοποίηση των λειτουργιών των Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών, γνωστά ως drones, για εφαρμογή τους σε επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης.
 
Τα Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας στηρίζουν  έμπρακτα η Κυπριακή Δημοκρατία και το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ).

Τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων η 11η Σεπτεμβρίου 2020.
 
Αιτήσεις συμμετοχής καθώς και περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.innovationaward.oeb.org.cy, στα κεντρικά γραφεία της ΟΕΒ στη Γωνία Λεωφ. Ακροπόλεως & Οδός Γλαύκου 2, 2000 Στρόβολος (τηλ. 22665102) ή στο γραφείο ΟΕΒ Λεμεσού – Πάφου, Οδός Αλεξάνδρειας 13, 3013 Λεμεσός (τηλ. 25313305).
Οργανωτής: Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ)
Υποστηρικτές: Κυπριακή Δημοκρατία, Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας
 
 

Δειτε Επισης

Γυρίζουν τον χρόνο στην εποχή Αλέξη οι έρευνες για την ενέδρα-Στο κάδρο δύο Επαρχίες, είχαν πληροφορίες οι Αρχές
Διερευνά τα παράπονα καταναλωτών για υψηλούς λογαριασμούς υδατοπρομήθειας ο Δήμος Πάφου
Το σκανδαλοθηρικό National Enquirer είχε συμφωνία με τον Τραμπ για να «θάβει» ρεπορτάζ εναντίον του
Αποζημίωση 139 εκατ. για την ανεπαρκή έρευνα του FBI κατά του Λάρι Νάσαρ θα λάβουν τα θύματά του
Θλίψη για την απώλεια της Ελένης Νικήτα εκφράζει το Υφυπουργείο Πολιτισμού
Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι που στηρίζει το Κόμμα για τα Ζώα σε Λευκωσία
Η αφρικανική σκόνη «κατάπιε» την Ελλάδα-Πορτοκαλί ουρανός, απόκοσμες εικόνες
Στεφάνου: Οι Τοπικές Αρχές να αξιοποιηθούν ως πεδίο αγώνα
Αυτό το αεροδρόμιο μόλις πήρε το «στέμμα» από τη Σιγκαπούρη-Είναι πλέον το καλύτερο στον κόσμο
Xριστοδουλίδης: Oι μνήμες και οι σκέψεις όσων έζησαν τα τραγικά γεγονότα είναι πιο έντονες και επιτακτικές