Ξεκινούν την Παρασκευή οι εργασίες στη Νίκου Παττίχη παρά τις φωνές των καταστηματαρχών

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων ΄Έργων, Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Έργων, ανακοινώνει ότι την περίοδο από τις 28/8/2020 μέχρι τις 6/9/2020 στην οδό Νίκου και Δέσποινας Παττίχη στη Λεμεσό στο τμήμα από τον κυκλικό κόμβο Πολεμιδιών μέχρι την φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης οδοστρώματος, ανακατασκευής πεζοδρομίων, παρόδιων χώρων στάθμευσης και κατασκευής κτιστής διαχωριστικής νησίδας.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα ισχύουν οι ακόλουθες ρυθμίσεις:

Την Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα 28-31/8/2020 από τις 06:00 π.μ. μέχρι τις 18:00 μ.μ,. θα κλείνει τμηματικά η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις σε μέγιστο μήκος 100 μ. περίπου και η τροχαία θα διακινείται στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Την Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη  31/8/2020 μέχρι 2/9/2020, από τις 21:00 μ.μ. μέχρι τις 06:30 π.μ. το επόμενο πρωί θα κλείσει όλο το πιο πάνω τμήμα της οδού Νίκου και Δέσποινας Παττίχη και στις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία θα διοχετεύεται μέσω της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού, των οδών Βασιλέως Κωνσταντίνου και Θεόδωρου Ποταμιάνου και τον Παρακαμπτήριο Δρόμο Λεμεσού.

Το Σαββατοκύριακο 5 και 6/9/2020 από τις 07:00 π.μ. μέχρι τις 6:30 μ.μ. θα εκτελούνται, εκτός του δρόμου, εργασίες διαμόρφωσης χώρου στάθμευσης για 25 οχήματα στη γωνιά νοτιοδυτικά του κυκλικού κόμβου Πολεμιδιών και της οδού Γουώλτ Ντίσνεϋ.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

Δειτε Επισης

Ο Γιώργος Σκαλιάς ο εκλεκτός του ΠτΔ ως ειδικός σύμβουλος για θέματα εκπαίδευσης
Άνοδος 5,4% στις αφίξεις τουριστών την πρώτη τριμηνία 2024-Αισιοδοξία Υφ. Τουρισμού
«Η Άσσια βίωσε το μίσος των κατακτητών»-Σύντομα παραδίδεται το μνημείο Πεσόντων
Βροχή και καταιγίδα στο μενού του καιρού-Στους 26 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Ενισχυτικά μαθήματα εκμάθησης Ελληνικών χρειάζονται 1100 παιδιά στην εκπαίδευση
Αρχές του 2025 η ψηφιοποίηση των αιτήσεων φοιτητικής μέριμνας-Το χρονοδιάγραμμα του ΥΠΟΙΚ
Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας
Αισιοδοξία Κουμή για αντίστοιχες επιδόσεις στις τουριστικές αφίξεις με το 2023 παρά τις προκλήσεις
Ζητά από υποψήφιους δέσμευση για προώθηση των αιτημάτων της ΟΠΑΚ