Δευτέρα 21 Σεπ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Επιστρέφει με βροχές ο καύσωνας-Η πρόβλεψη για το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

  13/08/2020 07:08
 Επιστρέφει με βροχές ο καύσωνας-Η πρόβλεψη για το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Επιστρέφει με βροχές ο καύσωνας-Η πρόβλεψη για το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

  13/08/2020 07:08
Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή που θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της θερμοκρασίας.
 
Η Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε, μάλιστα κίτρινη προειδοποίηση για υψηλές θερμοκρασίες. Η προειδοποίηση έχει ισχύ από τη 1:00 το μεσημέρι μέχρι τις 5:00 το απόγευμα της Πέμπτης.
 
Η πρόβλεψη για το τριήμερο
Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αργότερα ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, το απόγευμα, στα ορεινά ή και σε ορισμένες περιοχές νότια και νοτιοανατολικά του Τροόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως θαλάσσιοι, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 41 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 32 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 31 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, εκτός από τα δυτικά όπου θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 25 στα νότια και στα ανατολικά παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Παρασκευή και μη αξιόλογη μεταβολή το Σαββατοκύριακο, για να κυμανθεί σε πιο ψηλές τιμές από τις μέσες κλιματολογικές.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας