Πέμπτη 1 Οκτ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Θετικοί στον κορωνοϊό δύο εργαζόμενοι στην PIP-Η ανακοίνωση της εταιρείας

  11/08/2020 14:55
Θετικοί στον κορωνοϊό δύο εργαζόμενοι στην PIP-Η ανακοίνωση της εταιρείας

Θετικοί στον κορωνοϊό δύο εργαζόμενοι στην PIP-Η ανακοίνωση της εταιρείας

  11/08/2020 14:55
Κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν σε εταιρεία που παράγει πλαστικές συσκευασίες μίας χρήσης για την εξυπηρέτηση της βιομηχανίας τροφίμων PIP.
 
Σε σχετική της ανακοίνωση, η εταιρεία αναφέρει πως οι δύο υπάλληλοι της έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό το Σάββατο και αμέσως τέθηκαν σε εφαρμογή τα απαραίτητα πρωτόκολλα. Όλα τα μέλη του προσωπικού έχουν υποβληθεί σε εξετάσεις, με αρνητικό αποτέλεσμα.
 
Η εταιρεία θα παραμείνει κλειστή από τις 14 Αυγούστου μέχρι τις 23 του ίδιου μήνα, ενώ θα λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα.
 
Αυτούσια η ανακοίνωση της εταιρείας:
«Η Εταιρεία PIP - P. Ioannides Packaging Ltd, έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας, ανακοινώνει ότι:
 
1. Το Σάββατο 8 Αυγούστου 2020, διαπιστώθηκαν δύο (2) κρούσματα Κορωνοϊού σε μέλη του γραφειακού προσωπικού της Εταιρείας, γεγονός που ενεργοποίησε αμέσως το Πρωτόκολλο, που ισχύει από την πρώτη ώρα της Πανδημίας στην Εταιρεία, στη βάσει όλων των σχετικών Διαταγμάτων & Οδηγιών του Υπουργείου Υγείας.
 
2. Την Κυριακή 9 Αυγούστου 2020, όλα τα Μέλη του Προσωπικού υποβλήθηκαν σε «1ο ΤΕΣΤ Κορωνοϊού» με ΑΡΝΗΤΙΚΟ αποτέλεσμα, πλην των δύο αρχικών κρουσμάτων.
 
3. Όσα μέλη του Προσωπικού θεωρήθηκε ότι ήσαν «σε στενότερη επαφή με τα δύο κρούσματα», έλαβαν "ΑΥΣΤΗΡΗ Οδηγία Αυτοπεριορισμού 14 ημερών" και θα υποβληθούν σε «2ο ΤΕΣΤ Κορωνοϊού» το Σάββατο 22 Αυγούστου 2020.
 
4. Τη Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020, επαναλήφθηκε "Πιστοποιημένη Απολύμανση" των χώρων της Εταιρείας, οι οποίοι εν πάση περιπτώσει απολυμαίνονται καθημερινά από εντεταλμένο προσωπικό, ταυτόχρονα με αυστηρή τήρηση των Μέτρων Προσωπικής Προστασίας.
 
5. Το κόστος όλων των Διαδικασιών επιβαρύνει την Εταιρεία.
 
Η Εταιρεία θα παραμείνει κλειστή από 14/08 μέχρι και 23/08/2020 και θα επαναλειτουργήσει πλήρως τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020, υπό τις συνήθεις συνθήκες απόλυτης Υγείας & Ασφάλειας».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας