Πέμπτη 1 Οκτ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Η ανακοίνωση του ξενοδοχείου που βρέθηκαν τέσσερα κρούσματα

  07/08/2020 20:52
Η ανακοίνωση του ξενοδοχείου που βρέθηκαν τέσσερα κρούσματα

Η ανακοίνωση του ξενοδοχείου που βρέθηκαν τέσσερα κρούσματα

  07/08/2020 20:52
Ανακοίνωση εξέδωσε το ξενοδοχείο Sunrise Oasis, στο οποίο εντοπίστηκαν τέσσερις εργαζόμενοι θετικοί στον κορωνοϊό την Παρασκευή.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, εάν κάποιος πελάτης νοιώθει συμπτώματα, παρακαλείται να επικοινωνήσει άμεσα με την υποδοχή, για να διευθετηθεί τεστ σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στη δημοσιότητα από το Υπ. Υγείας το όνομα του ξενοδοχείου στον Πρωταρά που βρέθηκαν τέσσερα κρούσματα
 
«Μετά την νέα έξαρση του κορωνοϊού, το ξενοδοχείο Sunrise Oasis προχώρησε με ιδιωτική πρωτοβουλία σε προληπτικό διαγνωστικό έλεγχο ρουτίνας με δειγματοληψία από όλα τα μέλη του προσωπικού με αποτέλεσμα τον εντοπισμό τεσσάρων θετικών κρουσμάτων», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
 
Τηρώντας πλήρως το πρωτόκολλο ασφάλειας και με πλήρη αίσθηση ευθύνης για την προστασία των πελατών και του προσωπικού, έχουν ήδη απομακρυνθεί τα θετικά κρούσματα και οι επαφές τους και έχουν απολυμανθεί όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου, προστίθεται.
 
«Εάν κάποιος πελάτης του ξενοδοχείου νιώθει συμπτώματα κορονοϊού παρακαλείται όπως επικοινωνήσει άμεσα με την υποδοχή του ξενοδοχείου για να διευθετηθεί τεστ κορωνοϊού σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας.
 
Όλα τα μέτρα λαμβάνονται και τηρούνται σε πλήρη συντονισμό με το Υπουργείο Υγείας και όλους τους αρμόδιους φορείς», καταλήγει η ανακοίνωση.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας