Αυτοί συλλέγουν είδη πρώτης ανάγκης για τον Λίβανο

 Σε εκστρατεία συλλογής τροφίμων (ξηρή τροφή) και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τη φονική έκρηξη στη Βηρυτό, προχώρησαν Δήμοι, Κοινοτικά Συμβούλια, Εταιρείες, οργανισμοί, οι οποίοι καλούν τους πολίτες να ενισχύσουν τις προσπάθειες για ανακούφιση του δοκιμαζόμενου λαού του Λιβάνου, προσφέροντας ότι ο καθένας μπορεί.
 
 Δήμος Λευκωσίας

 Ο Δήμος Λευκωσίας θέλοντας να συνδράμει στην παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τον Λίβανο και τους χιλιάδες άστεγους και τραυματίες καλεί όλους όσοι επιθυμούν, να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα όπως: κονσέρβες (όλων των ειδών), δημητριακά, παξιμάδια και κράκερ, αλεύρι γενικής χρήσης και σκόνη γάλατος για παιδιά.
 
Για το λόγο αυτό, αναφέρει ο Δήμος σε ανακοίνωση του, όσοι θέλουν να βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή, μπορούν να μεταφέρουν τα προϊόντα στο Παγκύπριο Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας, στην Κρατική έκθεση στη Λευκωσία, από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 5:00 το απόγευμα, τηλέφωνο επικοινωνίας 22521114.
 
Επίσης, το κοινό μπορεί να φέρει τις προμήθειες του στην Παλιά Αγορά Παλουριώτισσας, οδός Αγίου Ανδρέου 7, 1040 Λευκωσία Δευτέρα με Παρασκευή από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 2:00 το απόγευμα.
 
Τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες του Λιβάνου θα εισφέρει και το προσωπικό του Δήμου.

Κοινοτικό Συμβούλιο Βατυλής
Εκστρατεία συλλογής τροφίμων (ξηρή τροφή) και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τη φονική έκρηξη στη Βηρυτό, διοργανώνει το Κοινοτικό Συμβούλιο Βατυλής ως έμπρακτη αλληλεγγύη προς τον δοκιμαζόμενο λαό της γειτονικής και φιλικής χώρας του Λιβάνου.
 
Το Συμβούλιο, σε ανακοίνωση του, καλεί όλους όσους θα ήθελαν να συνεισφέρουν να επικοινωνήσουν με τις κ.κ. Κούλα Παρασκευά 99566587, και Φούλα Κοντοπούλου 99387813, ώστε να διευθετείται η παραλαβή των ειδών.
 
ΜΚΟ Stressball - ACS COURIERS CYPRUS
 Σε εκστρατεία συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης, εκφράζοντας αλληλεγγύη στο δοκιμαζόμενο λαό του Λιβάνου, προχώρησε από σήμερα και η ΜΚΟ Stressball σε συνεργασία με την ACS Courier Cyprus. 
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση, η συλλογή θα γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός 38 καταστημάτων της ACS Courier σε όλη την Κύπρο, καθώς και στα γραφεία του Οργανισμού Stressball.
 
Η όλη προσπάθεια γίνεται σε συνεχή επικοινωνία με το Γραφείο Επιτρόπου Εθελοντισμού.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 97784019 (Stressball) και σε όλα τα ACS Courier.
 
Το δίκτυο καταστημάτων της Acs στον σύνδεσμο που ακολουθεί: https://www.facebook.com/ACSCourierCy/photos/a.396857286995363/3621958584485201/
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Υπουργός Υγείας: Προσδοκία στήριξης από διεθνή κοινότητα για λύση στο Κυπριακό
Kατάργηση φορολόγησης εισοδήματος στο φιλοδώρημα υπαλλήλων με σύμβαση στη Δημόσια Υπηρεσία
Ενέκρινε τον προϋπολογισμό της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας η Ολομέλεια
Ανησυχία Βουλευτών για μείωση του αποθεματικού του Ταμείου ΑΠΕ και ΕΞΕ
Αναμένει υλοποίηση έργων και προειδοποιεί η Συντ. Γονέων Σχολείων του Ύψωνα
Ξεδίπλωσε το πλάνο του για τα πρόστιμα ο Βαφεάδης-Στο τραπέζι η μείωση κατά 50% του εξώδικου υπό προϋποθέσεις
Μη διενέργεια ελέγχου σε όλες τις περιπτώσεις εσόδων της ΓΔ Ανάπτυξης διαπιστώνει η Ελεγκτική
BINTEO: Μαθητής συγκινεί... Ξυρίζει το κεφάλι του για να συμπαρασταθεί σε καρκινοπαθή καθηγήτρια
Αναμένει ανακοινώσεις από Υπουργεία για τα ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες η Επ. Εσωτερικών
Aύξηση κατά 5,5% των υπό κυπριακή σημαία πλοίων ανακοίνωσε η Υφ. Ναυτιλίας