Πέμπτη 1 Οκτ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Αυτοί συλλέγουν είδη πρώτης ανάγκης για τον Λίβανο

  07/08/2020 20:30
Αυτοί συλλέγουν είδη πρώτης ανάγκης για τον Λίβανο

Αυτοί συλλέγουν είδη πρώτης ανάγκης για τον Λίβανο

  07/08/2020 20:30
 Σε εκστρατεία συλλογής τροφίμων (ξηρή τροφή) και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τη φονική έκρηξη στη Βηρυτό, προχώρησαν Δήμοι, Κοινοτικά Συμβούλια, Εταιρείες, οργανισμοί, οι οποίοι καλούν τους πολίτες να ενισχύσουν τις προσπάθειες για ανακούφιση του δοκιμαζόμενου λαού του Λιβάνου, προσφέροντας ότι ο καθένας μπορεί.
 
 Δήμος Λευκωσίας

 Ο Δήμος Λευκωσίας θέλοντας να συνδράμει στην παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τον Λίβανο και τους χιλιάδες άστεγους και τραυματίες καλεί όλους όσοι επιθυμούν, να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα όπως: κονσέρβες (όλων των ειδών), δημητριακά, παξιμάδια και κράκερ, αλεύρι γενικής χρήσης και σκόνη γάλατος για παιδιά.
 
Για το λόγο αυτό, αναφέρει ο Δήμος σε ανακοίνωση του, όσοι θέλουν να βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή, μπορούν να μεταφέρουν τα προϊόντα στο Παγκύπριο Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας, στην Κρατική έκθεση στη Λευκωσία, από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 5:00 το απόγευμα, τηλέφωνο επικοινωνίας 22521114.
 
Επίσης, το κοινό μπορεί να φέρει τις προμήθειες του στην Παλιά Αγορά Παλουριώτισσας, οδός Αγίου Ανδρέου 7, 1040 Λευκωσία Δευτέρα με Παρασκευή από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 2:00 το απόγευμα.
 
Τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες του Λιβάνου θα εισφέρει και το προσωπικό του Δήμου.

Κοινοτικό Συμβούλιο Βατυλής
Εκστρατεία συλλογής τροφίμων (ξηρή τροφή) και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τη φονική έκρηξη στη Βηρυτό, διοργανώνει το Κοινοτικό Συμβούλιο Βατυλής ως έμπρακτη αλληλεγγύη προς τον δοκιμαζόμενο λαό της γειτονικής και φιλικής χώρας του Λιβάνου.
 
Το Συμβούλιο, σε ανακοίνωση του, καλεί όλους όσους θα ήθελαν να συνεισφέρουν να επικοινωνήσουν με τις κ.κ. Κούλα Παρασκευά 99566587, και Φούλα Κοντοπούλου 99387813, ώστε να διευθετείται η παραλαβή των ειδών.
 
ΜΚΟ Stressball - ACS COURIERS CYPRUS
 Σε εκστρατεία συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης, εκφράζοντας αλληλεγγύη στο δοκιμαζόμενο λαό του Λιβάνου, προχώρησε από σήμερα και η ΜΚΟ Stressball σε συνεργασία με την ACS Courier Cyprus. 
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση, η συλλογή θα γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός 38 καταστημάτων της ACS Courier σε όλη την Κύπρο, καθώς και στα γραφεία του Οργανισμού Stressball.
 
Η όλη προσπάθεια γίνεται σε συνεχή επικοινωνία με το Γραφείο Επιτρόπου Εθελοντισμού.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 97784019 (Stressball) και σε όλα τα ACS Courier.
 
Το δίκτυο καταστημάτων της Acs στον σύνδεσμο που ακολουθεί: https://www.facebook.com/ACSCourierCy/photos/a.396857286995363/3621958584485201/
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας