Κυριακή 20 Σεπ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

ΒΙΝΤΕΟ: «Το σεξ εν όπως τα σουβλάκια… Μεν κλαφτείς τζαι μεν επιμένεις…»

  07/08/2020 11:44
ΒΙΝΤΕΟ: «Το σεξ εν όπως τα σουβλάκια… Μεν κλαφτείς τζαι μεν επιμένεις…»

ΒΙΝΤΕΟ: «Το σεξ εν όπως τα σουβλάκια… Μεν κλαφτείς τζαι μεν επιμένεις…»

  07/08/2020 11:44
«Το σεξ εν όπως τα σουβλάκια. Εν ωραία να τα μοιράζεσαι αλλά πρέπει πρώτα να ρωτάς. ”Θέλεις σουβλάκια;” Και αν σου πει ναι τότε θέλει σουβλάκια. Εάν σου πει όι ή ενιξέρω  ή εν απαντήσει τίποτε εν θέλει σουβλάκια. Μεν κλαφτείς τζαι μεν επιμένεις, εννεν με το ζόρι».

Με ένα ιδιαίτερο φιλμάκι, συνέχεια του περσινού “Σκέφτου #ΜεΤηνΠάνωΚκελλέ”, ο Κυπριακός Σύνδεσμος Οικογενειακού Προγραμματισμού(ΚΣΟΠ), άρχισε νέα καμπάνια ευαισθητοποίησης του κοινούμε τίτλο #ΧώνεψεΤο. Μ’ ένα ομολογουμένως, πρωτότυπο τρόπο, παραλληλίζει τα σουβλάκια με το σεξ, τα οποία είναι ωραία να μοιράζεται αλλά πρέπει πρώτα να ρωτάς.
 
«Αν σου πει έλα ποτζιη να ψήσουμεν εν σημαίνει πως θέλει σουβλάκια μπορεί να θέλει κανέναν χαλλουμούι. Τζαι αν εξανάφαε πολλές φορές σουβλάκια, εν σημαίνει πως θέλει να φάει τζαι μαζί σου. Τζαι αν ετρώατε σουβλάκια μαζί προχτές, εν σημαίνει πως θέλει τζαι σήμερα. Ρωτώντας πας στην πόλη… τζαι στο σουβλατζίδικο».
 

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Οικογενειακού Προγραμματισμού, που ιδρύθηκε το 1971 είναι ένας από τους παλαιότερους Μη Κυβερνητικούς, μη κερδοσκοπικούς, εθελοντικούς οργανισμούς στην Κύπρο με πλούσια συνεισφορά στον τομέα των σεξουαλικών δικαιωμάτων, της υγείας και της εκπαίδευσης κυρίως των νέων.

Μια από της κύριες προτεραιότητες του, όπως αναφέρει είναι η εφαρμογή της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης και η διοργάνωση και υλοποίηση σεμιναρίων, διαλέξεων, βιωματικών εργαστηρίων σε παιδιά, νέους/νέες, γονείς και επαγγελματίες σε θέματα σεξουαλικής υγείας και ευημερίας.

Μέρος της αποστολής του, αποτελεί η ευαισθητοποίηση και διαφώτιση του κοινού, και η προώθηση πολιτικών και νομοθεσιών προς τους αρμόδιους φορείς για θέματα Σεξουαλικής Αναπαραγωγικής Υγείας και Δικαιωμάτων με στόχο το σχεδιασμό και την εφαρμογή πολιτικών και δράσεων.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας