Τρίτη 29 Σεπ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Υπογράφηκαν συμβόλαια στον Δήμο Λακατάμιας για κατασκευή πεζοδρομίων

  06/08/2020 16:50
Υπογράφηκαν συμβόλαια στον Δήμο Λακατάμιας για κατασκευή πεζοδρομίων

Υπογράφηκαν συμβόλαια στον Δήμο Λακατάμιας για κατασκευή πεζοδρομίων

  06/08/2020 16:50
Υπογράφηκαν τα συμβόλαια για την κατασκευή και επιδιόρθωση πλακόστρωτων πεζοδρομίων και για το σχεδιασμό, μελέτη και επίβλεψη του έργου ανακατασκευής του πάρκου Αχαιών,  στο Δήμο Λακατάμιας.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση, τα συμβόλαια υπέγραψαν,  εκ μέρους του Δήμου η Δήμαρχος Δρ. Φωτούλα Χατζήπαπα  οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κύριοι Νίκος Χατζηπέτρου και Άλκης Αλκιβιάδης και ο Αν. Δημοτικός Γραμματέας κ. Πόλυς Πολυδωρίδης. Εκ μέρους της εταιρείας Σ.Α. Ελευθερίου Λτδ, υπέγραψε ο κ. Στέλιος Ελευθερίου. 
 
Τρισάγιο Πεσόντων Τουρκικής Εισβολής στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο Λακατάμιας
Στο μεταξύ, τελέστηκε την Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020, στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο Λακατάμιας, τρισάγιο στη μνήμη των Πεσόντων της Τουρκικής Εισβολής του 1974. Της τελετής προηγήθηκε άναμμα φλόγας που μετέφεραν  δρομείς του Σωματείου «Περικλής Δημητρίου», από τον Τύμβο της Μακεδονίτισσας.
 
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, η  Δήμαρχος Λακατάμιας Δρ Φωτούλα Χατζήπαπα, αναφέρθηκε στο ιερό καθήκον όλων, για απότιση του οφειλόμενου φόρου τιμής προς τους ηρωικώς πεσόντες, αλλά και της διατήρησης άσβεστης της μνήμης για το διπλό έγκλημα που διαπράχθηκε σε βάρος της Κύπρου με όλες τις τραγικές συνέπειες που ακόμη βιώνουμε, για να συνεχίσουμε με ακλόνητη πίστη, να διεκδικούμε τα αυτονόητα: Μια ελεύθερη και επανενωμένη πατρίδα.  
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας