Κολλημένος στα ύψη ο υδράργυρος, αγγίζει τους 43 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία

Θερµή αέρια µάζα επηρεάζει την περιοχή.
 
Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά θαλάσσιοι ασθενείς 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά µέχρι το απόγευµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά στα νότια παράλια ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 43 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 βαθµούς στα δυτικά παράλια, γύρω στους 37 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 35 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που αναμένεται να παρατηρηθούν στο εσωτερικό, η Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε νέα πορτοκαλί προειδοποίηση. Σύμφωνα με την Μετεωρολογική, η θερμοκρασία στο εσωτερικό θα φθάσει στους 43 βαθμούς στο εσωτερικό και στους 35 βαθμούς στα ορεινά. Θα βρίσκεται σε ισχύ από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 5:00 το απόγευμα.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Κατά τις αυγινές ώρες αναµένεται να σχηµατιστούν τοπικά, χαµηλή νέφωση κυρίως στα δυτικά και αραιή οµίχλη στα νοτιοανατολικά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς 3 και αρχικά τοπικά µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, ενώ στα ανατολικά και αργότερα στα νότια παράλια ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.
 
Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό, τα ανατολικά και τα νότια παράλια και γύρω στους 23 βαθµούς στα ορεινά και στα υπόλοιπα παράλια.
 
Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Κυριακή και την ∆ευτέρα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το µεσηµέρι και µετά αναµένεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή στα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση παραµένοντας λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Δειτε Επισης

Ψηφίστηκε πρόταση νόμου για δημοσίευση έκθεσης ελέγχων αγοράς από Υπ. Ενέργειας
Πέρασαν από την Ολομέλεια οι νέοι κανονισμοί των Δημοτικών-Ικανοποίηση ΥΠΑΝ, όσα αλλάζουν
Πράσινο Βουλής για χρονική παράταση χρηματοδότησης ελλειμμάτων ΟΚΥπΥ
Θλίψη Υφ. Πολιτισμού για τον θάνατο του Πέτρου Στυλιανού
Θετική η Επ. Υγείας για επέκταση κρατικής χορηγίας ΟΚΥπΥ
Υπεψηφίστηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ-Δυσφορία Βουλής για καθυστέρηση
Δέσμευση Βουλής για εξεύρεση βιώσιμων πολιτικών για καλύτερες συνθήκες εργασίας
Κλειστά την 1η Μαΐου όλα τα Γενικά Καταστήματα-Οι οδηγίες του Υπουργείου Εργασίας
Διαμαρτυρία φοιτητών ΤΕΠΑΚ για μεταφορά μαθημάτων στην Πάφο
Παραβίαση ενωσιακού δικαίου για εργοδότηση ναυαγοσωστών καταγγέλλει η Ισότητα