Τετάρτη 23 Σεπ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Κολλημένος στα ύψη ο υδράργυρος, αγγίζει τους 43 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία

  31/07/2020 07:02
Κολλημένος στα ύψη ο υδράργυρος, αγγίζει τους 43 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία

Κολλημένος στα ύψη ο υδράργυρος, αγγίζει τους 43 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία

  31/07/2020 07:02

Θερµή αέρια µάζα επηρεάζει την περιοχή.
 
Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά θαλάσσιοι ασθενείς 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά µέχρι το απόγευµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά στα νότια παράλια ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 43 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 βαθµούς στα δυτικά παράλια, γύρω στους 37 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 35 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που αναμένεται να παρατηρηθούν στο εσωτερικό, η Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε νέα πορτοκαλί προειδοποίηση. Σύμφωνα με την Μετεωρολογική, η θερμοκρασία στο εσωτερικό θα φθάσει στους 43 βαθμούς στο εσωτερικό και στους 35 βαθμούς στα ορεινά. Θα βρίσκεται σε ισχύ από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 5:00 το απόγευμα.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Κατά τις αυγινές ώρες αναµένεται να σχηµατιστούν τοπικά, χαµηλή νέφωση κυρίως στα δυτικά και αραιή οµίχλη στα νοτιοανατολικά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς 3 και αρχικά τοπικά µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, ενώ στα ανατολικά και αργότερα στα νότια παράλια ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.
 
Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό, τα ανατολικά και τα νότια παράλια και γύρω στους 23 βαθµούς στα ορεινά και στα υπόλοιπα παράλια.
 
Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Κυριακή και την ∆ευτέρα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το µεσηµέρι και µετά αναµένεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή στα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση παραµένοντας λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας