Τετάρτη 21 Οκτ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Cyprus Forum 2020: Έρχεται για να επαναπροσδιορίσει τη χάραξη πολιτικών στην Κύπρο

  28/07/2020 12:13
Cyprus Forum 2020: Έρχεται για να επαναπροσδιορίσει τη χάραξη πολιτικών στην Κύπρο

Cyprus Forum 2020: Έρχεται για να επαναπροσδιορίσει τη χάραξη πολιτικών στην Κύπρο

  28/07/2020 12:13
Το πρώτο Cyprus Forum έρχεται στις 3 Οκτωβρίου 2020, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, 08:30 π.μ.-16:00 μ.μ., ανεξάρτητο και φιλόδοξο, με σκοπό να καταστεί μοχλός πίεσης και καταλύτης για βελτίωση της ποιότητας του τρόπου λήψης αποφάσεων (policymaking) μέσω του διαλόγου και των θεμάτων που θα αναδειχθούν μέσα από αυτό. Απώτερος στόχος του φόρουμ είναι να βελτιώσει και να προωθήσει βιώσιμες και κοινωνικά υπεύθυνες πολιτικές στην Κύπρο, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου.

Το Cyprus Forum θα συγκεντρώσει πολιτικούς ηγέτες από την Κύπρο και το εξωτερικό, εξέχουσες προσωπικότητες του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, των μέσων μαζικής ενημέρωσης, του επιχειρείν, της ακαδημαϊκής κοινότητας και της κοινωνίας των πολιτών,  ώστε να συζητήσουν, να ανταλλάξουν ιδέες και να βρουν νέες και δημιουργικές λύσεις σε βασικά ζητήματα δημόσιας πολιτικής.

Πολίτες ανεξαρτήτως κοινωνικοοικονομικού υπόβαθρου, οργανισμοί  και επιχειρήσεις, αξιωματούχοι και πολιτικοί που ευνοούν την προώθηση των μεταρρυθμίσεων στη χώρα μας, είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν στο συνέδριο. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Όραμα του Cyprus Forum είναι η επικέντρωσή του, κάθε χρόνο, σε επίκαιρους τομείς πολιτικής, που συνδέονται με την κοινωνία στο σύνολό της και χρειάζονται μεταρρυθμίσεις μέσα από δημιουργική και επιστημονική σκέψη. Τα θέματα που θα απασχολήσουν το φόρουμ, όπως ορίζονται και από τους πυλώνες της αειφόρου ανάπτυξης του ΟΗΕ, είναι (1) η οικονομία, η επιχειρηματικότητα και η εταιρική κοινωνική ευθύνη (2) ο τομέας της εξωτερικής πολιτικής, της ενέργειας και του περιβάλλοντος (3) η δικαιοσύνη και οι θεσμοί (4) η έρευνα και η καινοτομία (5) η εκπαίδευση και ο πολιτισμός και (6) η υγεία και ο αθλητισμός.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή πατήστε εδώ.

* Η εγγραφή υπόκειται σε έγκριση με βάση τον αριθμό των διαθέσιμων θέσεων, όπως επίσης και στα κριτήρια του ακροατηρίου στο οποίο απευθύνεται η εκδήλωση.
** Η εγγραφή ισχύει μόνο όταν αποσταλεί email επιβεβαίωσης από τους διοργανωτές της εκδήλωσης.
 
*Θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία σε Αγγλικά και Ελληνικά
 
Oργανωτές: Oxygono, Zenox
Συνεργάτες: Delphi Economic Forum
Συντονιστής: ΙΜΗ
 
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τo Cyprus Forum-τηλ.: +357 22 678 670, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: contact@cyprusforum.cy, ιστοσελίδα: www.cyprusforum.cy ή την ΙΜΗ-τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας