Δευτέρα 10 Αυγ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Αποχαιρετά την ΠΟΕΔ ο Φίλιος Φυλακτού-«Είναι σημαντικό να κλείνει ένας κύκλος»

  16/07/2020 16:13
Αποχαιρετά την ΠΟΕΔ ο Φίλιος Φυλακτού-«Είναι σημαντικό να κλείνει ένας κύκλος»

Αποχαιρετά την ΠΟΕΔ ο Φίλιος Φυλακτού-«Είναι σημαντικό να κλείνει ένας κύκλος»

  16/07/2020 16:13
Παραδίδει τη σκυτάλη και αποχωρεί οριστικά από την προεδρία της ΠΟΕΔ, ο Φίλιος Φυλακτού.
 
Ο κ. Φυλακτού είχε ανακοινώσει προ πολλού πως δεν πρόκειται να επαναδιεκδικήσει την προεδρία της οργάνωσης των δασκάλων. Με μία σύντομη ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είπε το δικό του αντίο. Όπως ανέφερε, η θητεία του λήγει στις 31 Ιουλίου. Είναι σημαντικό να κλείνει ένας κύκλος και να δίνεται ευκαιρία και σε άλλα άτομα να δραστηριοποιηθούν και να προσφέρουν.
 
«Έτσι, ολοκληρώνεται και η δική μου παρουσία στην ΠΟΕΔ, όπως το έχω δηλώσει από τον περασμένο Ιανουάριο. Θητεία που θα ολοκληρωθεί στις 31 Ιουλίου, αφού η διαδοχή μου στην Προεδρία της ΠΟΕΔ μεχρι τις 24 Σεπτεμβρίου φαίνεται ότι κλείνει οριστικά πολύ σύντομα».

 
Αυτούσια η ανάρτησή του κ. Φυλακτού: 
Μετά και τη χθεσινή συνάντηση με την Έφορο Συντεχνιών, η ΠΟΕΔ προχωρά στις εκλογές που αναβλήθηκαν λογω covid-19, στις 24 Σεπτεμβρίου 2020.
 
Μια ημερομηνία που έχει κάποιες ιδιαιτερότητες (π.χ. έναρξη νέας σχολικής χρονιάς κ.λπ.) όμως η απόφαση του ΔΣ είναι πλέον δεδομένη. Η δική μου έγνοια ήταν η ΠΟΕΔ να διεξαγάγει νομότυπες εκλογές στη βάση των προνοιών του Καταστατικού της. Κάτι που διασφαλίζεται μετά το πλαίσιο που έθεσε η Έφορος Συντεχνιών.
 
Έτσι, ολοκληρώνεται και η δική μου παρουσία στην ΠΟΕΔ, όπως το έχω δηλώσει από τον περασμένο Ιανουάριο. Θητεία που θα ολοκληρωθεί στις 31 Ιουλίου, αφού η διαδοχή μου στην Προεδρία της ΠΟΕΔ μεχρι τις 24 Σεπτεμβρίου φαίνεται ότι κλείνει οριστικά πολύ σύντομα.
 
Είναι σημαντικό να κλείνει ένας κύκλος και να δίνεται ευκαιρία και σε άλλα άτομα να δραστηριοποιηθούν και να προσφέρουν.
 
Το φετινό καλοκαίρι, θα είναι εκλογικό και κάπως θερμό! Έτσι είναι οι διαδικασίες και πρέπει να τηρούνται.
 
ΕΓΝΟΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ, Η ΠΟΕΔ ΜΑΣ».
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας