Δευτέρα 3 Αυγ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Μη χάσετε το επιτυχημένο case study ψηφιακού μετασχηματισμού της Εσθονίας

  15/07/2020 15:21
Μη χάσετε το επιτυχημένο case study ψηφιακού μετασχηματισμού της Εσθονίας

Μη χάσετε το επιτυχημένο case study ψηφιακού μετασχηματισμού της Εσθονίας

  15/07/2020 15:21
Το Digital Transformation Revolution Conference, που φέρνει κοντά μας η IMH σήμερα Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020, μεταξύ των ωρών 12:00 μ.μ. και 14:00 μ.μ., θα διεξαχθεί φέτος διαδικτυακά. Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, καταξιωμένοι ομιλητές από πολυεθνικές εταιρείες θα παρουσιάσουν τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις που παρατηρούνται σε παγκόσμιο επίπεδο και πώς ο ψηφιακός μετασχηματισμός αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας για κάθε επιχείρηση του μέλλοντος. Ποια, λοιπόν, είναι τα πλεονεκτήματα από την υιοθέτηση του ψηφιακού μετασχηματισμού, με ποιο τρόπο εφαρμόζεται και ποια είναι τα εμπόδια που συναντούν οι επιχειρήσεις; Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του ψηφιακού μετασχηματισμού είναι το θέμα της ασφάλειας πληροφοριών και προσωπικών δεδομένων.
 
Για το θέμα της ασφάλειας στην ψηφιακή κοινωνία θα μας μιλήσει η Anett Numa, Digital Transformation Adviser, από το e-Estonia Briefing Centre Εσθονίας, την οποία παρουσιάζει η Cablenet. H Anett Numa θα μας παρουσιάσει την περίπτωση της Εσθονίας, όπου η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο σημαίνει πλήρη προστασία της ψηφιακής κοινωνίας και του τρόπου ζωής στο σύνολό της. Στην ομιλία της, πρόκειται ν’ αναφερθεί στο τι θα μπορούσαμε να μάθουμε από την εποχή της κρίσης της πανδημίας σε ό,τι αφορά τις πτυχές της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, καθώς και στους λόγους για τους οποίους η Εσθονία μπορεί να ήταν η πιο προετοιμασμένη χώρα για την αντιμετώπιση αυτής της κρίσης.
 
Έχοντας ζήσει και σπουδάσει σε διάφορες χώρες, η Anett Numa έμαθε να εκτιμά τη ζωή σε μια ψηφιακή κοινωνία. Πιστεύει ότι όλες οι διαδικασίες και οι δομές των δημοσίων υπηρεσιών πρέπει να είναι προσβάσιμες και απλές για κάθε πολίτη. Με βάση το ακαδημαϊκό της υπόβαθρο στην πολιτική επιστήμη, η Anett επικεντρώνεται στην ενίσχυση της καλής συνεργασίας μεταξύ του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα για τη δημιουργία ενός περιεκτικού και υποστηρικτικού περιβάλλοντος. Στόχος της ως ομιλήτρια στο e-Estonia Briefing Center, είναι να εξηγήσει την εμπειρία της ψηφιακής ψηφιοποίησης στην Εσθονία και να εμπνεύσει με τον τρόπο αυτό τους ηγέτες και τους υπεύθυνους λήψης ανάλογων αποφάσεων άλλων χωρών να δημιουργήσουν ένα καλύτερο αύριο.
 
Το Συνέδριο, το οποίο αναμένεται να προσελκύσει 400+ επαγγελματίες, απευθύνεται  σε όλους τους Κύπριους επιχειρηματίες όλων των μεγεθών εταιρειών και απ’ όλους τους τομείς της οικονομίας.
 
Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα. Για περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο και τους ομιλητές του φετινού συνεδρίου, πατήστε εδώ.
 
Η συμμετοχή στο Συνέδριο είναι χωρίς κόστος, ωστόσο η εγγραφή των συμμετεχόντων είναι απαραίτητη. Για online εγγραφές, πατήστε εδώ.
Οργανωτής: IMH
Partners: Τράπεζα Κύπρου, Cablenet, Infocredit Group Ltd και NexTech Cyprus
Supporters: ΟΕΒ και Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus
Με τη στήριξη: British High Commission, Cyprus Computer Society (CCS), CITEA και Invest Cyprus
Coffee Sponsor: Gloria Jean’s Coffees
Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business και πόρταλ REPORTER
 
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:
τηλ.: 22505555 │ φαξ: 22679820 │ ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας