Ο ψηφιακός μετασχηματισμός στην μετά-COVID-19 εποχή Digital Transformation Revolution Conference

Για 10η συνεχόμενη χρονιά η IMH φέρνει κοντά μας το Digital Transformation Revolution Conference, το οποίο θα διεξαχθεί διαδικτυακά την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020, μεταξύ των ωρών 12:00 μ.μ. και 14:10 μ.μ.
 
Καταξιωμένοι ομιλητές από την Κύπρο και από το εξωτερικό, θα παρουσιάσουν μέσα από πραγματικά case studies, τις ευκαιρίες, αλλά και τα εμπόδια που συναντά μια επιχείρηση ή ένας οργανισμός στον δρόμο προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Μέσα από τις ομιλίες θα υπογραμμιστεί το πώς η αναγκαιότητα για ψηφιακό μετασχηματισμό, τόσο στις δημόσιες όσο και στις ιδιωτικές υπηρεσίες, αναδείχθηκε και αναγνωρίστηκε ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
 
Ανάμεσα στους διακεκριμένους ομιλητές θα βρίσκεται και ο κύριος Κυριάκος Κόκκινος, Υφυπουργός Καινοτομίας, Έρευνας και Ψηφιακής Πολιτικής της Κύπρου, ο οποίος θα παρουσιάσει την ανάπτυξη του ψηφιακού μετασχηματισμού στη μετά-Covid 19 εποχή στην Κύπρο. Η μετά την κρίση εποχή αποτελεί ευκαιρία για επανασχεδιασμό και απλοποίηση διαδικασιών, κυρίως μέσω της ψηφιοποίησης. Ποια είναι, λοιπόν, η πραγματικότητα στη Κύπρο όσον αφορά τον ψηφιακό μετασχηματισμό και τι να αναμένουμε στην μετά-COVID-19 εποχή;
 
Ο Κυριάκος Κόκκινος υπηρετεί από την 1η Μαρτίου 2020 ως Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής. Προηγουμένως, υπηρέτησε ως Επικεφαλής Επιστήμονας της Κυπριακής Δημοκρατίας, ως Προέδρος του Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας, ως μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΣΕΚ), καθώς και ως μέλος σε Διοικητικά Συμβούλια οργανισμών, όπως Invest Cyprus, ΚΟΤ κ.α. Είναι διακεκριμένος επαγγελματίας σε θέματα ΤΠΕ με μακροχρόνια διεθνή εμπειρία σε ανώτατες θέσεις σε πολυεθνικούς οργανισμούς, όπως IBM και PwC. Έχει λάβει πληθώρα διακρίσεων για επαγγελματική αριστεία, συμπεριλαμβανομένων των «Business Leader of the Year Award, 2016» από το ΚΕΒΕ και των «Quality Leader Award» (2015), από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Ποιότητας. Είναι κάτοχος Executive MBA in Strategic Management και BSc & MSc in Electrical/ Computer Engineering.
 
Το Συνέδριο, το οποίο αναμένεται να προσελκύσει 400+ επαγγελματίες, απευθύνεται  σε όλους τους Κύπριους επιχειρηματίες όλων των μεγεθών εταιρειών και απ’ όλους τους τομείς της οικονομίας.
 
Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα. Για περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο και τους ομιλητές του φετινού συνεδρίου, πατήστε εδώ.
 
Η συμμετοχή στο Συνέδριο είναι χωρίς κόστος, ωστόσο η εγγραφή των συμμετεχόντων είναι απαραίτητη. Για online εγγραφές, πατήστε εδώ.
Οργανωτής: IMH
Partners (μέχρι σήμερα): Τράπεζα Κύπρου, Cablenet, Infocredit Group Ltd και NexTech Cyprus
Supporters (μέχρι σήμερα): ΟΕΒ και Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus
Με τη στήριξη: British High Commission, Cyprus Computer Society (CCS), CITEA και Invest Cyprus
Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business και πόρταλ REPORTER
 
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:
τηλ.: 22505555 │ φαξ: 22679820 │ ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 

Δειτε Επισης

Στο περίμενε ακόμη οι εκπαιδευτικοί των ΚΙΕ για τη στελέχωση-Εξελίξεις την ερχόμενη εβδομάδα
Εγκατάσταση ανελκυστήρων σε 115 πολυκατοικίες, απέμειναν άλλες 253-Το αναλυτικό πλάνο του ΥΠΕΣ
Πάνω από 1,100 κλήσεις στο 1410 το 2021-Άγχος, θλίψη και δυσκολίες λόγω Covid στο επίκεντρο
Βράβευσε τοπικές αρχές, επιχειρήσεις, οργανισμούς για πράσινες δράσεις ο Πρόεδρος
Το Κόμμα για τα Ζώα χαιρετίζει απόφαση Υπουργείου Γεωργίας για πυροτεχνήματα
Στο 83,3% η θνησιμότητα λαγών που απελευθερώθηκαν-Προβληματισμένη η Υπηρεσία Θήρας
Υψηλά επίπεδα άγχους και στρες για οικονομικά τους εμφανίζουν οι Κύπριοι
Η Υπουργός Γεωργίας ξεκίνησε συναντήσεις με παραγωγούς, αγρότες και ψαράδες
Συστηματικές αδυναμίες και παραλείψεις στη διαχείριση Natura εντοπίζει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Εγκαινιάστηκε ο αρχαιολογικός χώρος της Πύλης Πάφου στη Λευκωσία