Τετάρτη 12 Αυγ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Νέος φιλανθρωπικός οργανισμός «Be a Hero Foundation Cy»

  10/07/2020 21:14
Νέος φιλανθρωπικός οργανισμός «Be a Hero Foundation Cy»

Νέος φιλανθρωπικός οργανισμός «Be a Hero Foundation Cy»

  10/07/2020 21:14

Με το σλόγκαν ‘’όταν παίρνεις γεμίζουν τα χέρια σου, όταν δίνεις γεμίζει η καρδιά σου’’ άρχισε την δραστηριότητα του ένας νέος μη-κερδοσκοπικός οργανισμός με την ονομασία Be a Hero Foundation Cy με έδρα την Λευκωσία.

Σκοπός του συνδέσμου είναι:

  • Η στήριξη ατόμων που χρειάζονται άμεση βοήθεια λόγω αδυναμίας τους να αυτοεξυπηρετηθούν. Η συλλογή χρημάτων για δωρεές, οικονομική στήριξη και η παροχή ειδών πρώτης ανάγκης είναι οι κύριοι σκοποί του μη κερδοσκοπικού οργανισμού.
  • Η προώθηση της φιλανθρωπίας και της αλληλεγγύης.
  • Η δημιουργία ενός συνόλου που θέλει να βοηθήσει και να στηρίξει άτομα που αντιμετωπίζουν διάφορες δυσκολίες, είτε οικονομικές είτε λειτουργικές, με κύριο κορμό άτομα της νεολαίας.
  • Η προάσπιση του δικαιώματος για αξιοπρεπές ζωή και διαβίωση. Η εξασφάλιση των πρώτων αγαθών σε άτομα που αδυνατούν να αυτοσυντηρηθούν.
  • Η επιδίωξη κάθε άλλου παρεμφερούς σκοπού.

 
Ήδη ο σύνδεσμος μετρά πέραν των 250 μελών και έχει καταφέρει να στηρίξει οικονομικά και να προβεί σε πολλές άλλες φιλανθρωπικές ενέργειες στηρίζοντας ιδρύματα, οργανισμούς, ευάλωτες ομάδες και οικογένειες αφού θέλει έμπρακτα να βάλει το δικό του λιθαράκι για ένα ισότιμο σήμερα.
 
Ακόμα και μέσα στο χάος και την επικινδυνότητα του κορονοιού ο σύνδεσμος και κ’ επέκταση οι εθελοντές του στήριξαν πέραν των  66 οικογενειών ενώ μέσα από δωρεές του συνδέσμου κατασκευάστηκαν ειδικές μάσκες προστασίας για νοσηλευτές νοσοκομείων της Λευκωσίας.
 

Πώς να γίνεις μέλος
Μπορείς να επικοινωνήσεις άμεσα με τον σύνδεσμο και να γίνεις και εσύ ένας από τους καθημερινούς ‘Heros’ προσφέροντας το ποσό των 15 ευρώ (εγγραφή μέλους) ή να παρέχεις οποιαδήποτε άλλη υποστήριξη θέλεις και μπορείς (εθελοντισμός, εισφορές, διευκολύνσεις κτλ)
 

 
 Ο Σύνδεσμος ευχαριστεί όλους για την πολύτιμη στήριξη. Η φιλανθρωπία είναι ένδειξη προσφοράς χωρίς καμία φασαρία.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας