Altamira Real Estate: Μέχρι την Τρίτη οι ειδικές προσφορές των οικιστικών οικοπέδων

Τέσσερις ημέρες απομένουν μέχρι τη λήξη της ειδικής εκστρατείας της Altamira Real Estate στο πλαίσιο της οποίας οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν οικιστικά οικόπεδα σε τιμές ευκαιρίας.
 
Πρόκειται για 60 οικιστικά οικόπεδα που εντοπίζονται σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου και τα οποία θα διατίθενται προς πώληση μέχρι την Τρίτη, 7 Ιουλίου, μέσα από την ιστοσελίδα της Εταιρείας, www.altamirarealestate.com.cy, σε τιμές που αρχίζουν από €21,000 και φθάνουν μέχρι τις €120,000.
 
Η Εταιρεία προχώρησε στη νέα καμπάνια, διαθέτοντας 60 επιπλέον οικιστικά οικόπεδα μετά την εντυπωσιακή ανταπόκριση που κατέγραψε η προηγούμενη εκστρατεία «Οικιστικά Οικόπεδα σε τιμές ευκαιρίας», η οποία ολοκληρώθηκε στις 23 Ιουνίου. Παρέχοντας σημαντικές εκπτώσεις, η Altamira Real Estate διαθέτει προς πώληση οικιστικά οικόπεδα στις περιοχές όπου σημείωσαν τη μεγαλύτερη ζήτηση στην προηγούμενη εκστρατεία.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως με τη λήξη της εκστρατείας, κλείνει ο δεύτερος κύκλος των «Οικοπέδων σε τιμές ευκαιρίας» ενώ δεν θα δοθεί οποιαδήποτε παράταση. Επισημαίνεται πως οι αρχικές τιμές των οικοπέδων είναι επιφυλασσόμενες γεγονός που σημαίνει πως οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν προσφορές που αρχίζουν από την αναγραφόμενη τιμή, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά. Σημειώνεται πως μόνο προσφορές πάνω από την αναγραφόμενη τιμή θα γίνονται αποδεκτές ενώ προσφορές κάτω από την αναγραφόμενη τιμή θα απορρίπτονται αυτόματα.

Οικόπεδα για ιδιώτες και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Τα οικιστικά οικόπεδα που περιλαμβάνονται στην εκστρατεία θεωρούνται ιδανικά για επένδυση τόσο από ιδιώτες που ενδιαφέρονται να προχωρήσουν με τη δημιουργία κύριας κατοικίας ή εξοχικού όσο και για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης που ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε οικιστικές αναπτύξεις.
 
Η πλειοψηφία των οικοπέδων εντοπίζεται στη Λευκωσία, όπου βρίσκονται 23 από τα 60 ακίνητα, με τις επιφυλασσόμενες τιμές να κυμαίνονται από €21,000 μέχρι €100,000. Ακολουθεί η Λάρνακα με 20 ακίνητα με τιμές που αρχίζουν από €34,000 και φθάνουν τις  €120,000 και η Λεμεσός με εννέα ακίνητα, που ξεκινούν από €28,000 και ανέρχονται μέχρι τις €105,000. Στην Πάφο διατίθενται τέσσερα ακίνητα σε τιμές που κυμαίνονται από €45,000 μέχρι €90,000, ενώ τρία ακίνητα εντοπίζονται στην επαρχία Αμμοχώστου, με τις τιμές και των τριών να κυμαίνονται μεταξύ €66,000 και €67,000.
Ευκαιρίες στη Λευκωσία από €21.000
Στην πρωτεύουσα εντοπίζεται μεγάλος αριθμός οικοπέδων σε περιοχές που τα τελευταία χρόνια συγκεντρώνουν μεγάλο ενδιαφέρον. Παράλληλα, στη Λευκωσία βρίσκεται και το ακίνητο με τη χαμηλότερη τιμή της εκστρατείας. Πρόκειται για οικόπεδο συνολικής έκτασης 168 τ.μ.,που βρίσκεται στους Αγίους Τριμιθιάς και πωλείται στην επιφυλασσόμενη τιμή των €21.000.
 
Ευρεία γκάμα οικοπέδων σε Δάλι και Τσέρι
Σε μια από τις πιο περιζήτητες περιοχές της επαρχίας Λευκωσίας και συγκεκριμένα στην κοινότητα Ιδαλίου, διατίθενται προς πώληση έξι προνομιακά οικόπεδα ιδανικά για ανέγερση πρώτης κατοικία σε  τιμές που  κυμαίνονται μεταξύ  €65.000 και  €75.000.
Το πρώτο οικόπεδο, έκτασης 545 τ.μ., πωλείται στην επιφυλασσόμενη τιμή των €69,000, βρίσκεται σε αδιέξοδο και εφάπτεται σε χώρο πρασίνου ενώ διαθέτει άμεση πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο.  Στην ίδια περιοχή, διατίθενται προς πώληση τρία ακόμη ακίνητα. Πρόκειται για οικόπεδο, έκτασης 527 τ.μ. με επιφυλασσόμενη τιμή τις €70,000 όπως επίσης και δύο οικόπεδα,  ένα με έκταση 557 τ.μ. και ένα με  532 τ.μ., τα οποία πωλούνται στις επιφυλασσόμενες τιμές των €75,000 το κάθε ένα. Παράλληλα, στην ενορία Παναγίας Ευαγγελίστριας στο Δάλι εντοπίζονται άλλες δύο ευκαιρίες, με τις τιμές τους να ξεκινούν από €75.000.  Πρόκειται για γωνιακό οικιστικό οικόπεδο 534 τ.μ. και μεγάλο οικόπεδο έκτασης 766 τ.μ..
Επιπρόσθετα, στο Τσέρι, σε μια περιοχή που γνωρίζει ιδιαίτερη αναπτυξιακή δραστηριότητα, εντοπίζονται τρία οικιστικά οικόπεδα, ιδανικά για νεαρά ζευγάρια και οικογένειες.

Το πρώτο αφορά οικιστικό οικόπεδο έκτασης 537 τ.μ., το οποίο διατίθεται στην επιφυλασσόμενη τιμή των €77.000 και βρίσκεται πολύ κοντά στο Α’ Δημοτικό Σχολείο του δήμου καθώς επίσης και σε πληθώρα διευκολύνσεων και υπηρεσιών. Στην ίδια περιοχή και με την ίδια τιμή, εντοπίζεται  οικόπεδο έκτασης 562 τ.μ., το οποίο διαθέτει πρόσωπο 19 μέτρα και εφάπτεται σε παράλληλο δρόμο. Τέλος, στο νότιο άκρο του Δήμου Τσερίου, πωλείται ακόμη ένα οικόπεδο με επιφυλασσόμενη τιμή πώλησης τις €100.000. Το οικόπεδο είναι ιδιαίτερα προνομιακό, καθώς εφάπτεται πεζοδρόμου και βρίσκεται πολύ κοντά από το Β’ Δημοτικό Σχολείο Τσερίου.

Οικόπεδα με θέα στις ορεινές κοινότητες της Λεμεσού
Την ίδια ώρα, στη Λεμεσό ξεχωρίζουν πέντε εξαιρετικά ελκυστικές ευκαιρίες που αφορούν οικόπεδα στις ορεινές κυρίως κοινότητες της Λεμεσού, οι οποίες γνωρίζουν αυξημένη ζήτηση τόσο για αγορά εξοχικής όσο και μόνιμης κατοικίας. Συγκεκριμένα, στον γραφικό και καταπράσινο Μονιάτη, ξεχωρίζουν τρία οικόπεδα, ιδανικά για όσους επιθυμούν ένα ήρεμο περιβάλλον. Το πρώτο τεμάχιο αφορά οικιστικό οικόπεδο στο λόφο Σαΐττά, συνολικής έκτασης 614 τ.μ., το οποίο διατίθεται στην επιφυλασσόμενη τιμή των €43.000. Το οικόπεδο απολαμβάνει εξαιρετική θέα καθώς βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο του δρόμου.
 
Στον Μονιάτη εντοπίζεται επίσης μεγάλο οικιστικό οικόπεδο, έκτασης 892 τ.μ., σε πευκώδη πλαγιά του χωριού με θέα της ευρύτερης περιοχής, το οποίο διατίθεται στην επιφυλασσόμενη τιμή των €60,000. Το τεμάχιο διαθέτει νότια κλίση και βρίσκεται πολύ κοντά στα γραφικά χωριά της περιοχής, σε μονοπάτια της φύσης, καταρράχτες και άλλα σημεία ενδιαφέροντος. Με επιφυλασσόμενη τιμή πώλησης τις €78,000, το τρίτο οικόπεδο που διατίθεται προς πώληση διαθέτει επίσης υπέροχη θέα και μεγάλο εμβαδόν, έκτασης 965 τ.μ., ενώ εφάπτεται σε δύο εγγεγραμμένους δρόμους.
Παράλληλα, στην κοινότητα της Παλώδιας ξεχωρίζουν δύο μεγάλα οικόπεδα με επιφυλασσόμενη τιμή πώλησης τις €105.000. Το ένα αφορά οικιστικό οικόπεδο έκτασης 902 τ.μ., το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο της κοινότητας αλλά και στο δρόμο Παλώδιας-Παραμύθας.  Είναι κατάλληλο για ανέγερση διώροφων κτιρίων και αποτελεί ιδανική επιλογή για ιδιώτες αλλά και επαγγελματίες ανάπτυξης γης. Στον ίδιο δρόμο εντοπίζεται οικιστικό οικόπεδο έκτασης 912 τ.μ, το οποίο διαθέτει καλές προσβάσεις προς το κέντρο της κοινότητας και τα γειτονικά χωριά. Δεδομένης της μεγάλης του έκτασης, είναι κατάλληλο για ανέγερση πολυκατοικίας και άλλων μεγάλων αναπτύξεων.

Τεμάχια στη Λάρνακα από €36.000
Αρκετές επιλογές εντοπίζονται και στην επαρχία Λάρνακας, όπου ξεχωρίζει οικιστικό οικόπεδο 569 τ.μ. στη Δρομολαξιά το οποίο πωλείται στην επιφυλασσόμενη τιμή των €58,000. Το συγκεκριμένο οικόπεδο, βρίσκεται πολύ κοντά στο αεροδρόμιο Λάρνακας, ενώ διαθέτει καλές προσβάσεις και προς την πόλη της Λάρνακας. Στη Δρομολαξιά εντοπίζεται επίσης, γωνιακό οικιστικό οικόπεδο 544 τ.μ., με επιφυλασσόμενη τιμή πώλησης τις €60,000. Το οικόπεδο ξεχωρίζει, καθώς βρίσκεται σε αδιέξοδο και είναι γωνιακό.

Στην κοινότητα του Ψευδά βρίσκονται δύο οικόπεδα τα οποία τοποθετούνται πολύ κοντά στο Δημοτικό Σχολείο, σε ήσυχη περιοχή που τα καθιστά ιδιαίτερα ελκυστικά για οικογένειες. Το πρώτο οικόπεδο, συνολικής έκτασης 585 τ.μ., πωλείται με επιφυλασσόμενη τιμή πώλησης τις €41,000, και είναι ιδιαίτερα ελκυστικό καθώς είναι γωνιακό και απολαμβάνει καλές προσβάσεις προς τις γειτονικές κοινότητες. Το δεύτερο είναι  οικόπεδο με ακανόνιστο σχήμα και εμβαδόν 600 τ.μ., το οποίο πωλείται στην επιφυλασσόμενη τιμή των μόλις €36,000.

Επιπρόσθετα, στη ραγδαία αναπτυσσόμενη κοινότητα της Ορόκλινης, εντοπίζεται ένα εξαιρετικά προνομιακό ακίνητο, σε απόσταση αναπνοής από τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Αγίας Νάπας. Το εν λόγω οικόπεδο, συνολικής έκτασης 709 τ.μ., είναι και το ακίνητο με την υψηλότερη τιμή, η οποία  ανέρχεται στις €120,000. Η τοποθεσία του αλλά και το γεγονός ότι εφάπτεται σε χώρο πρασίνου και σε πεζόδρομο, το καθιστούν ιδιαίτερα ελκυστικό.
Οικόπεδα κοντά στη θάλασσα στην Αμμόχωστο από €66,000
Ευκαιρίες εντοπίζονται και στην επαρχία Αμμοχώστου, με τα δύο οικόπεδα που ξεχωρίζουν να βρίσκονται εντός του Δήμου Παραλιμνίου. Πρόκειται για δύο μεγάλα γωνιακά οικόπεδα τα οποία διατίθενται στις τιμές των €67,000 και €66,000 αντίστοιχα. Το πρώτο οικόπεδο, με εμβαδόν 652 τ.μ., βρίσκεται πολύ κοντά στη λίμνη Παραλιμνίου και επωφελείται από πολύ καλές προσβάσεις προς το κέντρο του Δήμου αλλά και τις δημοφιλείς παραλίες του Πρωταρά. Το δεύτερο οικόπεδο, διαθέτει  εμβαδόν 566 τ.μ., ορθογώνιο σχήμα και ομαλή επιφάνεια, ενώ βρίσκεται κοντά από πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων αλλά και το τουριστικό θέρετρο του Πρωταρά.

Τεμάχια με θέα στην επαρχία Πάφου
Παράλληλα, στην γραφική κοινότητα Τσάδας στην επαρχία Πάφου, ξεχωρίζουν δύο ακίνητα με εκπληκτική θέα στην ευρύτερη περιοχή. Πρόκειται για οικιστικό οικόπεδο 643 τ.μ., το οποίο διατίθεται έναντι €61,000. Αξίζει να σημειωθεί ότι το οικόπεδο απέχει λιγότερο από 1 χλμ. από τον δρόμο Πάφου - Πόλεως Χρυσοχούς και μόνο 10 λεπτά από την Πάφο και τον αυτοκινητόδρομο. Αποτελεί ιδανική επιλογή με σκοπό την ανάπτυξη κύριας ή και εξοχικής κατοικίας. Το άλλο ακίνητο που ξεχωρίζει αφορά γωνιακό οικιστικό οικόπεδο που διατίθεται στην επιφυλασσόμενη τιμή των €58,000. Το εν λόγω ακίνητο αποτελεί ιδανική επιλογή για ανέγερση κύριας ή εξοχικής κατοικίας.

Υποβολή προσφορών μέχρι 7 Ιουλίου
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις προσφορές τους στο propertytender@cy.altamiraam.com το αργότερο μέχρι τις 7 Ιουλίου 2020. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας ή να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 8000 8200.

Δειτε Επισης

Μόνο το ένα τέταρτο των αιτητών ή κατόχων ασύλου εισφέρουν στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις
Άδικη απόφαση της Βουλής για περίθαλψη κρατικών υπαλλήλων καταγγέλλει η Ισότητα
Πιάνουν δουλειά τα ιδιωτικά Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων για μοτοσυκλέτες
Απόδοση τιμής στη θυσία του Μιχαλάκη Καραολή από την Υφυπουργό Πολιτισμού
Άρχισε η αποστολή προεγκρίσεων για το σχέδιο Φωτοβολταϊκά για Όλους
Σε συνεργασία για προστασία του χαλλουμιού ΠΟΠ καλεί το Υπ. Γεωργίας τους αιγοπροβατοτρόφους
Διαμαρτυρήθηκαν έξω από το Προεδρικό οι αιγοπροβατοτρόφοι για επιπλέον γάλα στους τυροκόμους
Μέτρα ΑΗΚ μετά το θάνατο γυπών από ηλεκτροπληξία, ζητούν περιβαλλοντικές οργανώσεις και Υπ. Θήρας
Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ-Μείωση στην Κύπρο
Μη προσβάσιμα τα γήπεδα σε ΑμεΑ, πολλά παράπονα για το στάδιο Άλφαμεγα-Σειρά μέτρων από Λοττίδη