Τρίτη 11 Αυγ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας 2020

  30/06/2020 12:23
Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας 2020

Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας 2020

  30/06/2020 12:23
Αν Δημιούργησες και Διαφοροποιήθηκες, αυτό θα πει καινοτομία….. Και η καινοτομία επιβραβεύεται! Η μεγαλύτερη γιορτή της Καινοτομίας διοργανώνεται για 14η συνεχή χρονιά από την Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ).
 
Ο Διαγωνισμός για τα Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας διοργανώνεται από το 2006 από την Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ), συμβάλλοντας στη βελτίωση και αύξηση της ανταγωνιστικότητας των κυπριακών επιχειρήσεων και οργανισμών του ιδιωτικού και ευρύτερου δημόσιου τομέα. Τα Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας της ΟΕΒ επιβραβεύουν τις καλύτερες και πιο καινοτόμες ιδέες που υλοποιήθηκαν και εφαρμόζονται σε κυπριακές επιχειρήσεις, οργανισμούς και υπηρεσίες, τόσο του Ιδιωτικού, όσο και του Δημόσιου Τομέα.
 
Ο θεσμός απευθύνεται σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και υπηρεσίες που δραστηριοποιούνται και καινοτομούν στον Πρωτογενή Τομέα (Γεωργία, Κτηνοτροφία, Πτηνοτροφία, Αλιεία, Εξόρυξη Μεταλλευμάτων κτλ.), στον Τομέα Μεταποίησης (Βιομηχανία, Ενέργεια κτλ.), στον Τομέα Παροχής Υπηρεσιών (Τουρισμός, Χρηματοοικονομικά, Εκπαίδευση, Επικοινωνία κτλ.) και στον Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα (Δημόσιες Υπηρεσίες, Τοπικές Αρχές, Ημικρατικοί Οργανισμοί, Κρατικές Υπηρεσίες).
 
Ο θεσμός φέτος εμπλουτίζεται με ένα ακόμα βραβείο, με απώτερο στόχο την επιβράβευση καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, που αποσκοπούν στην περαιτέρω ευημερία, πρόοδο και ανάπτυξη του κοινωνικού συνόλου. Το Βραβείο Κοινωνικής Καινοτομίας, το οποίο εισάγεται φέτος προς τον σκοπό αυτό, έπειτα από τη διαπίστωση των αναγκών της κοινωνίας και των τάσεων της αγοράς τα τελευταία χρόνια, έρχεται να προστεθεί στα ήδη τέσσερα επιμέρους βραβεία που απονέμονται και αφορούν στον πρωτογενή και μεταποιητικό τομέα, στον τομέα παροχής υπηρεσιών και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Στο διάστημα των περασμένων χρόνων, ξεχώρισαν και βραβεύτηκαν δεκάδες επιχειρήσεις και δημόσιοι οργανισμοί, ανάμεσα σε εκατοντάδες πολύ αξιόλογες συμμετοχές, γεγονός που αποδεικνύει ότι η Κύπρος είναι ένας ολοζώντανος πυρήνας καινοτομίας. Το νησί διαθέτει όχι μόνο το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και τη δίψα για διακρίσεις και πρωταγωνιστικό ρόλο στο παγκόσμιο οικονομικό, τεχνολογικό και κοινωνικό περιβάλλον.
 
Ο θεσμός του Κυπριακού Βραβείου Καινοτομίας της ΟΕΒ αποτελεί την ανώτατη διάκριση στην Κύπρο για τις πιο καινοτόμες και επιτυχώς εφαρμοσμένες πρακτικές και ενέργειες σε κυπριακές επιχειρήσεις και οργανισμούς, στηρίζεται από και από την Κυπριακή Δημοκρατία και το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας.
 
Τελική προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 11 Σεπτεμβρίου 2020
Για πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής:
τηλ. 22 665 102 | OEB, Τ.Θ. 21657, 1511 Λευκωσία | www.innovationaward.oeb.org.cy
 
Οργανωτής: Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ)
Υποστηρικτές: Κυπριακή Δημοκρατία, Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας