Παρασκευή 10 Ιουλ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Καιρός για εξορμήσεις το τριήμερο-Χτυπά 37αρι σήμερα, νέα άνοδος την Κυριακή

  06/06/2020 07:29
Καιρός για εξορμήσεις το τριήμερο-Χτυπά 37αρι σήμερα, νέα άνοδος την Κυριακή

Καιρός για εξορμήσεις το τριήμερο-Χτυπά 37αρι σήμερα, νέα άνοδος την Κυριακή

  06/06/2020 07:29
Ασθενής ψηλή πίεση και θερµή αέρια µάζα επηρεάζουν την περιοχή. Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.
 
Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη.
 
Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και στους 26 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά πιθανό να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.
 
Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Κυριακή, τη ∆ευτέρα και την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και στο εσωτερικό σχετικά θερµός, ενώ στην ατµόσφαιρα ενδέχεται να παρατηρείται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη.
 
Η θερµοκρασία θα σηµειώσει την Κυριακή µικρή άνοδο, για να κυµανθεί, κυρίως στο εσωτερικό, αισθητά πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ τη ∆ευτέρα και την Τρίτη αναµένεται να σηµειώσει µικρή πτώση για να κυµανθεί όµως πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας