Πέμπτη 9 Ιουλ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Στα χέρια των μαθητών το δελτίο υποψηφίων των Παγκύπριων

  04/06/2020 16:03
Στα χέρια των μαθητών το δελτίο υποψηφίων των Παγκύπριων

Στα χέρια των μαθητών το δελτίο υποψηφίων των Παγκύπριων

  04/06/2020 16:03
Στα χέρια των μαθητών βρίσκεται το δελτίο υποψηφίων για τις Παγκύπριες Εξετάσεις.
 
Σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας, η Υπηρεσία Εξετάσεων της Διεύθυνσης Ανώτερης Εκπαίδευσης του Υπουργείου έχει ολοκληρώσει τις διαδικασίες προετοιμασίας για τη διεξαγωγή των Παγκύπριων Εξετάσεων 2020.
 
«Τα Δελτία Υποψηφίων των μαθητών των Δημόσιων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης έχουν αποσταλεί στις Σχολικές Μονάδες των υποψηφίων και έχουν ήδη παραληφθεί από τους υποψηφίους».
 
Σημειώνεται ότι τα Δελτία Υποψηφίων των αποφοίτων προηγούμενων χρόνων και των τελειοφοίτων Εσπερινών και Ιδιωτικών Σχολείων έχουν αποσταλεί ταχυδρομικώς στις διευθύνσεις των υποψηφίων των κατηγοριών αυτών. Έχουν, επίσης, αποσταλεί ταχυδρομικώς στις διευθύνσεις όλων των υποψηφίων των Παγκύπριων Εξετάσεων 2020 οι απαντητικές επιστολές της Ειδικής Επιτροπής για Παροχή Διευκολύνσεων.
 
Το Υπουργείο ξεκαθαρίζει εξάλλου ότι «σε περίπτωση μη παραλαβής των πιο πάνω εγγράφων μέχρι την Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την Υπηρεσία Εξετάσεων στο τηλέφωνο 22582900 ή αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνσηypexetaseon@schools.ac.cy , σημειώνοντας το ονοματεπώνυμό σας, τον αριθμό δελτίου ταυτότητας και τον κωδικό αίτησής σας για συμμετοχή στις Παγκύπριες Εξετάσεις 2020».
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας