Τετάρτη 15 Ιουλ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Σώζει το Μουσείο Παραμυθιού το Υπουργικό-Ενέκρινε μεγάλη χορηγία

  03/06/2020 18:36
Σώζει το Μουσείο Παραμυθιού το Υπουργικό-Ενέκρινε μεγάλη χορηγία

Σώζει το Μουσείο Παραμυθιού το Υπουργικό-Ενέκρινε μεγάλη χορηγία

  03/06/2020 18:36
Την καταβολή έκτακτης χορηγίας προς το Μουσείο Παραμυθιού αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο.
 
Σε ανακοίνωση του, το ΥΠΠΑΝ αναφέρει πως μετά από εισήγηση του Υπουργού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας το Υπουργικό Συμβούλιο, λαμβάνοντας υπόψη τις δυσμενείς επιπτώσεις που είχε η πανδημία, αποφάσισε να στηρίξει το Μουσείο Παραμυθιού, με έκτακτη χορηγία για την κάλυψη μέρους των λειτουργικών εξόδων του.
 
Ο Υπουργός Παιδείας, εξουσιοδοτήθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο για την καταβολή έκτακτης χορηγίας ύψους είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ.
 

Το ευχαριστώ στο Υπουργικό
Με ανακοίνωσή του, το Μουσείο Παραμυθιού θέλησε να πει το δικό του ευχαριστώ στο Υπουργικό Συμβούλιο για την απόφαση αυτή.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η έκτακτη χορηγία αποτελεί σημαντική ανάσα για το Μουσείο, παρατείνοντας τη ζωή του, προσθέτοντας πως αυτή η βοήθεια αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση από το Υπουργικό που έχει προσφέρει το Μουσείο, τα τρία χρόνια ζωής του. 

«Το επόμενο διάστημα θα συνεχίσουμε τις συνομιλίες τόσο με το Υπουργείο Παιδείας όσο και με άλλους φορείς και ιδιώτες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να στηρίξουν το «Μουσείο» ώστε να βρεθεί μια λύση που να καθιστά βιώσιμο μακροπρόθεσμα το «Μουσείο Παραμυθιού», ώστε να συνεχίσει το έργο του».

Αυτούσια η ανακοίνωση:
«Αγαπημένες φίλες και φίλοι του «Μουσείου Παραμυθιού», με πολύ χαρά θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το Υπουργικό Συμβούλιο, κατόπιν πρότασης του Υπουργού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, αποφάσισε να στηρίξει το «Μουσείο Παραμυθιού» με το ποσό των 20,000 ευρώ, κατ’ εξαίρεση, λόγω του πλήγματος που υπέστη το «Μουσείο» από την πανδημία του κορωνοϊού.

Αυτό το ποσό αποτελεί σημαντική ανάσα για το «Μουσείο», παρατείνοντας την ζωή του. Παράλληλα, αυτή η βοήθεια αποτελεί για εμάς έμπρακτη αναγνώριση από το Υπουργικό Συμβούλιο του έργου που έχει προσφέρει τα τρία αυτά χρόνια το «Μουσείο Παραμυθιού».

Για αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τόσο τον Υπουργό Παιδείας όσο και ολόκληρο το Υπουργικό Συμβούλιο για την απόφασή τους. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά και το Ίδρυμα Α.Γ Λεβέντη που, χωρίς καθυστέρηση, ανταποκρίθηκε, όταν απευθυνθήκαμε κοντά τους για βοήθεια.

Το επόμενο διάστημα θα συνεχίσουμε τις συνομιλίες τόσο με το Υπουργείο Παιδείας όσο και με άλλους φορείς και ιδιώτες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να στηρίξουν το «Μουσείο» ώστε να βρεθεί μια λύση που να καθιστά βιώσιμο μακροπρόθεσμα το «Μουσείο Παραμυθιού», ώστε να συνεχίσει το έργο του.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους δημοσιογράφους , και βέβαια, όλες και όλους εσάς που εκφράσατε έντονα και απερίφραστα την αγάπη και στήριξή σας στο «Μουσείο Παραμυθιού». Ειλικρινά, μετά από τρία χρόνια λειτουργίας νιώσαμε ότι το Μουσείο Παραμυθιού ανήκει πλέον σε όλες και όλους!!! Όλοι το αγαπούν και όλοι το νοιάζονται. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας!!

Εμείς δεσμευόμαστε ότι για όσο το «Μουσείο Παραμυθιού», λειτουργεί θα προσφέρουμε όσο πιο πολλά χαμόγελα μπορούμε στα παιδιά μας και φυσικά πάρα πάρα πολλά παραμύθια».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας