Ποια είναι τα απαραίτητα συστατικά για υγιεινά και νόστιμα γεύματα;

Μάθετε πώς να μεγαλουργείτε στην κουζίνα εύκολα, γρήγορα και θρεπτικά!

Τα τελευταία χρόνια, η στροφή στη διατροφή με όσο το δυνατόν λιγότερα λιπαρά, μας βάζει στο αιώνιο δίλημμα για το ποια υλικά μπορούμε να επιλέξουμε, ούτως ώστε να απολαύσουμε γευστικά αλλά συνάμα θρεπτικά γεύματα. Την ίδια ώρα, θέλουμε και κάτι που ετοιμάζεται στα γρήγορα, χωρίς περίπλοκες συνταγές και ακριβά συστατικά.
 
Η πρόσφατη τάση που αναπτύσσεται παγκόσμια για premium αλλαντικά, δεν είναι τυχαία, αφού τα αλλαντικά είναι μια υπέροχη λύση για εύκολο φαγητό ή σνακ που στην premium εκδοχή τους, μας δίνουν πολλές επιλογές για καθημερινές απολαύσεις χωρίς ενοχές.
 
H εταιρία ΧρυσοΔάλια, φέρνει την τάση αυτή στην Κύπρο με την ολοκαίνουρια σειρά ΧρυσοΔάλια Golden, η οποία αποτελείται από premium αλλαντικά με διαλεκτό κρέας, χαμηλά λιπαρά, χωρίς γλουτένη και με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη.

Φτιάξε θρεπτικά γεύματα με προϊόντα από τη νέα σειρά ΧρυσοΔάλια Golden
  1. Κλαμπ σάντουιτς με φέτες από στήθος κοτόπουλου: Ιδανικό για κάθε ώρα της ημέρας, ζεστό, κρύο, σε πιάτο, αλουμινόχαρτο, στο τραπέζι, στο γραφείο ή και στο πόδι! Απλά επιλέξτε ψωμάκι (συστήνουμε ολικής ή πολύσπορο), στήθος κοτόπουλου ΧρυσοΔάλια Golden, μαρούλι, ντομάτα, βραστό αυγό, τυράκι και φτιάξτε το δικό σας dressing με μουστάρδα και μέλι.
  2. Πολύχρωμη σαλάτα με στήθος γαλοπούλας: Πραγματικά δροσερή απόλαυση χωρίς τύψεις! Απλά βάζετε ρόκα, κόκκινο λάχανο και ντοματίνια σε ένα μπολ μαζί με φέτες από στήθος γαλοπούλας ΧρυσοΔάλια Golden και λίγα καρύδια. Ανακατεύετε με σπιτική βινεγκρέτ από ελαιόλαδο, μουστάρδα, μπαλσάμικο, αλάτι και πιπέρι, μεταφέρετε στο πιάτο και ορμάτε ελεύθερα!
  3. Party Platter με χοιρινό μπούτι (ακόμη και χωρίς πάρτι): Σερβίρεται απευθείας σε ξύλινη σανίδα κοπής και τρώγεται με τα χέρια για απόλαυση χωρίς λάντζα! Απλά τοποθετείστε με όμορφο τρόπο κύβους από τυρί, αγγούρι τουρσί, κράκερ, σταφύλι, αποξηραμένα φρούτα και μερακλίδικο χοιρινό μπούτι ΧρυσοΔάλια Golden, για τέλειο τσίμπημα με παρέα ή ακόμη και σόλο μεζεδάκι μπροστά από την TV! (#ExtraTip: το platter μεταφέρεται και σε τάπερ για ελαφρύ και νόστιμο σνακ στο γραφείο).

Για σίγουρη νοστιμιά και ανάλαφρη απόλαυση στο τσακ μπαμ, επιλέξτε στήθος γαλοπούλας, στήθος κοτόπουλου και χοιρινό μπούτι από τη νέα σειρά ΧρυσοΔάλια Golden και φτιάξτε ακαταμάχητες δημιουργίες με ποιοτικά αλλαντικά που ανεβάζουν πραγματικά το επίπεδο!

Μάθετε περισσότερα εδώ: https://bit.ly/2SNw7oW

Δειτε Επισης

Βροχή και καταιγίδα στο μενού του καιρού-Στους 26 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Ενισχυτικά μαθήματα εκμάθησης Ελληνικών χρειάζονται 1100 παιδιά στην εκπαίδευση
Αρχές του 2025 η ψηφιοποίηση των αιτήσεων φοιτητικής μέριμνας-Το χρονοδιάγραμμα του ΥΠΟΙΚ
Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας
Αισιοδοξία Κουμή για αντίστοιχες επιδόσεις στις τουριστικές αφίξεις με το 2023 παρά τις προκλήσεις
Ζητά από υποψήφιους δέσμευση για προώθηση των αιτημάτων της ΟΠΑΚ
Τροποποίηση κανονισμού ΕΕ για προστασία καταναλωτών, ζητά ο ΓΔ του Υπ. Ενέργειας
Μισοάδειο βλέπουν το ποτήρι μονογονιοί, πολύτεκνοι και συνταξιούχοι-Θέτουν σειρά αιτημάτων στο τραπέζι
Μιχαηλίδου: Έμφαση στην προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των παιδιών