Κυριακή 5 Ιουλ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Σε απεργία κατέρχονται οι οδηγοί ταξί της Λευκωσίας την Πέμπτη

  02/06/2020 19:45
Σε απεργία κατέρχονται οι οδηγοί ταξί της Λευκωσίας την Πέμπτη

Σε απεργία κατέρχονται οι οδηγοί ταξί της Λευκωσίας την Πέμπτη

  02/06/2020 19:45
Στάση εργασίας και εκδήλωση διαμαρτυρίας ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη, από τις 7:00 μέχρι τις 11:00 το πρωί, ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών αι Οδηγών Αστικών Ταξί Λευκωσίας.
 
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή του, στην εκδήλωση θα παρευρεθούν εκπρόσωποι και των άλλων επαρχιών.
 
«Ο Σύνδεσμος έχοντας μέλημα την ευημερία του κλάδου και βλέποντας την απόλυτη συρρίκνωση των εισοδημάτων των οδηγών ακόμα και μετά τη χαλάρωση των μέτρων, καταγγέλλει την ανισότητα και διάκριση που περιέχουν τα έκτακτα μέτρα στήριξης τα οποία για άλλη μία φορά πλήττουν ανεπανόρθωτα τον επαγγελματικό κλάδο των μεταφορών και ταξί αντί να τον στηρίξουν έμπρακτα και ουσιαστικά», αναφέρεται.
 
«Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας δεν είναι καινούργια και σίγουρα δεν είναι άγνωστα σε κανέναν. Η υγειονομική κρίση δημιούργησε ακόμη περισσότερα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν καταθέτουμε τα όπλα. Θα παλέψουμε με νύχια και με δόντια για να λύσουμε όποιο πρόβλημα εμφανιστεί στο δρόμο του επαγγελματία οδηγού ταξί», προστίθεται.
 
«Θα κλείσουμε τα αυτιά μας αγνοώντας επιδεικτικά όλους αυτούς που περιμένουν να γίνει κάτι κακό στο ταξί, ώστε να βγουν από το καβούκι τους και να στάξουν χολή εμφανίζοντας το πραγματικό εαυτό τους.  Με κάθε τρόπο θα διαφυλάξουμε την ενότητα του κλάδου», αναφέρεται περαιτέρω.
 
«Ο Σύνδεσμος γύρισε σελίδα χρόνια τώρα, μάλλον ο ίδιος ο κλάδος γύρισε σελίδα πριν από πολλά χρόνια. Μπορεί η δίμηνη και πλέον καραντίνα να πήγε πίσω τον αρχικό σχεδιασμό μας, αλλά συνεχίζουμε από κει που έμεινε πιο δυναμικά, πιο ολοκληρωμένα και πιο αποτελεσματικά. Ο σχεδιασμός αυτός δεν θα αλλοιωθεί και δεν θα οπισθοδρομήσει για κανένα λόγο», καταλήγει η ανακοίνωση.
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας