Παρασκευή 3 Ιουλ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Μπήκε ο Ιούνης αλλά... συνεχίζονται οι καταιγίδες-Αραιή σκόνη στην ατμόσφαιρα

  01/06/2020 06:45
Μπήκε ο Ιούνης αλλά... συνεχίζονται οι καταιγίδες-Αραιή σκόνη στην ατμόσφαιρα

Μπήκε ο Ιούνης αλλά... συνεχίζονται οι καταιγίδες-Αραιή σκόνη στην ατμόσφαιρα

  01/06/2020 06:45
Ασθενής χαµηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα πιθανό να αιωρείται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη.
 
Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί, ασθενείς 3 µποφόρ για να καταστούν µέχρι το απόγευµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά στα νότια παράλια, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 22 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 17 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά τις απογευµατινές ώρες θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις που πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόµενο καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού. Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα το τριήµερο τα οποία είναι κοντά στους κλιµατικούς µέσους όρους.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας