Παρασκευή 3 Ιουλ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ικανοποιημένοι οι γονείς με την αλλαγή του προγράμματος των εξετάσεων απόλυσης

  30/05/2020 20:06
Ικανοποιημένοι οι γονείς με την αλλαγή του προγράμματος των εξετάσεων απόλυσης

Ικανοποιημένοι οι γονείς με την αλλαγή του προγράμματος των εξετάσεων απόλυσης

  30/05/2020 20:06
Η Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης με σημερινή της ανακοίνωση αναφέρει ότι «με ιδιαίτερη ικανοποίηση έχουμε πληροφορηθεί για το νέο αναθεωρημένο πρόγραμμα των Παγκυπρίων Εξετάσεων Απόλυσης 2020 μέσω της σημερινής, σχετικής ανακοίνωσης του Υπουργείου Παιδείας».
 
«Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και ιδιαίτερα προς τον έντιμο Υπουργό Παιδείας, κύριο Προδρόμου, για την ανταπόκριση του στο αίτημα της Συνομοσπονδίας για αλλαγή του Προγράμματος», προστίθεται.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αλλάζει το πρόγραμμα των εξετάσεων απόλυσης-Δεν επηρεάζονται οι Παγκύπριες
 
Όπως αναφέρεται, «η αλλαγή του Προγράμματος, έστω και μερική, θα βοηθήσει τους τελειόφοιτους να ανταποκριθούν πιο ικανοποιητικά και με λιγότερο άγχος στην επικείμενη δοκιμασία των Παγκυπρίων Εξετάσεων Πρόσβασης αλλά και Απόλυσης».
 
«Η αναφορά στον καταλυτικό ρόλο της Συνομοσπονδίας για την αλλαγή του Προγράμματος Παγκυπρίων Εξετάσεων Απόλυσης στην ανακοίνωση του ΥΠΠΑΝ, είναι για μας απόδειξη της εποικοδομητικής σχέσης Οργανωμένων Γονιών και Υπουργείου. Μία σχέση που στηρίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό και εκτίμηση», σημειώνεται.
 
Ως Συνομοσπονδία, καταλήγει η ανακοίνωση, «βρισκόμαστε σε διαρκή εγρήγορση, παραμένοντας προσηλωμένοι στο συμφέρον όλων των μαθητών/μαθητριών και του δημόσιου σχολείου».
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας