Αναβαθμίζει το δίκτυο της στη Λεμεσό η ΑΗΚ-Επηρεάζεται η ομαλή πρόσβαση σε υποστατικά

Στην αναβάθμιση και ενδυνάμωση του Δικτύου Μέσης Τάσης, προχωρεί η Αρχή Ηλεκτρισμού στην Επαρχία Λεμεσού, από τον Ιούνιο μέχρι τον Αύγουστο, κάτι που αναμένεται να επηρεάσει την ομαλή πρόσβαση σε υποστατικά καθώς και την τροχαία κίνηση.
 
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι κατασκευαστικές εργασίες, που θα αρχίσουν από την ερχόμενη Δευτέρα, αφορούν τον υποσταθμό της "Γερμασόγειας 132/11kV» και θα περιλαμβάνουν εκσκαφές και άλλες συναφείς εργασίες για την τοποθέτηση καλωδίων Διανομής, συνολικού μήκους 2600 μέτρων περίπου.  
 
Οι εργασίες θα διεξαχθούν στις οδούς Ανδοκίδος, Αμπελακίων, Ακτίνου, Βοιωτίας, Ηλιάδος, Ξενοφώντος, Αβεσσαλώμ, Περβόλας, και Ακταίου, ενώ το όλο  έργο θα πραγματοποιείται τμηματικά, ανάλογα με το πρόγραμμα που θα διαμορφώνεται σε συνεργασία με  το Τμήμα Δημοσίων Έργων, τις Αρμόδιες Τοπικές Αρχές και την Αστυνομία.
 
Το πρόγραμμα εκτέλεσης των εργασιών σε επιμέρους τμήματα θα ανακοινώνεται, με γραπτή ειδοποίηση στα υποστατικά που θα επηρεάζονται ή θα γίνεται κατ΄  ιδίαν ενημέρωση (όπου είναι δυνατόν), των άμεσα επηρεαζόμενων.
 
Όπως σημειώνει η ΑΗΚ, από τις αναγκαίες αυτές εκσκαφές αναπόφευκτα θα επηρεαστεί η ομαλή πρόσβαση σε υποστατικά καθώς και η τροχαία κίνηση και για το λόγο αυτό θα υπάρχει συνεργασία με όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες και τοπικές αρχές για την ελαχιστοποίηση της ταλαιπωρίας και την καλύτερη ρύθμιση της τροχαίας.
 
«Κύριο μέλημα της Αρχής Ηλεκτρισμού είναι η ολοκλήρωση του έργου με ασφάλεια το γρηγορότερο δυνατό και με τις λιγότερες επιπτώσεις για το κοινό», προστίθεται.
 
Τέλος η  Αρχή Ηλεκτρισμού απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Συστάσεις του Υπουργείου Υγείας για την αυξημένη συγκέντρωση σκόνης
Αναθεωρημένο Πρωτόκολλο συνεργασίας υπέγραψαν ΥΠΑΜ και ΚΟΑ για τους στρατεύσιμους αθλητές
Τα κριτήρια και οι δικαιούχοι για αυξημένο πασχαλινό επίδομα
Μετά το Πάσχα αρχίζουν οι εγγραφές στα ΚΙΕ-Όλες οι πληροφορίες
Σπάει τη σιώπη της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Αυξάνει το πασχαλινό επίδομα σε χαμηλοσυνταξιούχους η Κυβέρνηση
Οι μαθητές από το Ριζοκάρπασο επισκέφτηκαν το πάρκο καμήλων σε μία μέρα γεμάτη διασκέδαση (pics)
Σεπτέμβρη και Νοέμβριο η διεξαγωγή κυβερνητικών εξετάσεων
Στην Κύπρο το χρυσό δελτίο του Τζόκερ-Κέρδισε πέραν των 5 εκατομμυρίων ευρώ
Σκόνη και υψηλές θερμοκρασίες στο καιρικό μενού-Σκαρφαλώνει στους 36 βαθμούς ο υδράργυρος