Κυριακή 5 Ιουλ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

ΒΙΝΤΕΟ: Έξω από το κέντρο υποδοχής αντιεξουσιαστές-Στην αντεπίθεση το ΥΠΕΣ

  26/05/2020 12:16
ΒΙΝΤΕΟ: Έξω από το κέντρο υποδοχής αντιεξουσιαστές-Στην αντεπίθεση το ΥΠΕΣ

ΒΙΝΤΕΟ: Έξω από το κέντρο υποδοχής αντιεξουσιαστές-Στην αντεπίθεση το ΥΠΕΣ

  26/05/2020 12:16
Έξω από το Κέντρο Υποδοχής Πουρνάρα στην Κοκκινοτριμιθιά πραγματοποίησαν αντιεξουσιαστές της ομάδας «antifa leukoca».
 
Όπως φαίνεται και σε βίντεο που δημοσίευσαν, δεκάδες αντιεξουσιαστές συγκεντρώθηκαν στον εξωτερικό χώρο του κέντρου κράτησης, κρατώντας πανό, την ίδια ώρα που εντός του κέντρου εκατοντάδες μετανάστες φώναζαν συνθήματα.
Σε ανακοίνωση του το Υπουργείο Εσωτερικών σημειώνει πως η συγκεκριμένη συγκέντρωση θα πρέπει να προβληματίσει, ενώ τονίζει δεν θα επιτρέψει να συνεχιστούν φαινόμενα αναρχίας στην χώρα μας. «Δεν θέλουμε να δούμε άλλες περιοχές της πατρίδας μας να γκετοποιούνται», τονίζει το Υπουργείο Εσωτερικών.

«Την ώρα που κάνουμε υπερπροσπάθεια για τη διαχείριση του τεράστιου αριθμού μεταναστών στη χώρα μας, με επίσπευση των διαδικασιών εξέτασης αιτήσεων ασύλου και εντατικοποίηση των επιστροφών στις χώρες καταγωγής τους, κάποιοι υποκινούμενοι θέλουν να εκτροχιάσουν την κατάσταση», προσθέτει το Υπουργείο Εσωτερικών.
 
Σημειώνεται ότι στο Κέντρο υποδοχής διαμένουν μετανάστες που, είτε πρέπει να περιοριστούν για λόγους υγείας, είτε γιατί αναμένουν την εξέταση των στοιχείων τους, είτε ακόμα γιατί προτίθενται να υποβάλουν αιτήσεις ασύλου, αλλά και αρκετοί που δεν διαθέτουν ταξιδιωτικά έγγραφα.
 

«Τηρώντας τους Νόμους και τα ανθρώπινα δικαιώματα θέλουμε να φιλοξενήσουμε στην χώρα μας, μόνο όσους τους σέβονται. Όσοι δεν τιμούν την χώρα που τους φιλοξενεί, δεν έχουν ούτε χώρο, ούτε λόγο να παραμένουν. Θα επαναπατριστούν με ασφάλεια μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν, όσες φωνασκίες και όσες αντιδράσεις και αν υπάρξουν», καταλήγει η ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας